NJIHOVE KOPIJE

Jasno je od koga su naslijedile dobar izgled: Ove poznate dame imaju mame koje oduševljavaju mladolikošću

18.09.2020 u 06:54

Bionic
Reading

Komplimenti ‘ista si majka’ ili ‘lijepa si na svoju majku’ redovito stižu na adrese nekih naših poznatih dama koje su se nedavno pohvalile zajedničkim fotografijama s najbitnijim ženama u svom životu. Pjevačice Domenica i Maja Šuput samo su neke od njih

Na osnovi fotografija koje su nedavno objavile na svojim profilima na društvenim mrežama jasno je vidljivo od koga su neke naše poznate dame naslijedile svoju ljepotu i šarm.

Prije nekoliko tjedana svoju je majku Danicu ponosno pokazala pjevačica Maja Šuput. Fotografija je nastala tijekom zajedničkog izleta u Istru, a na njoj Maja i mama poziraju u velikom zagrljaju. Mnogi se, ugledavši ovaj prizor, nisu mogli načuditi koliko je gospođa Danica zgodna i kako izgleda mlado, pa su komentirali da su je skoro zamijenili s Majom te konstatirali da su poput sestara. Sa svojom majkom Maja je izuzetno bliska, posebice nakon očeve smrti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dan s mamom 💞💞💞

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Gospođa Šuput našu je popularnu pjevačicu čak otpratila do oltara kada se svom voljenom Nenadu Tatarinovu zaklela na vječnu ljubav.

Svoju nam je zgodnu mamu ovoga ljeta pokazala i pjevačica Domenica Žuvela. Zgodna Korčulanka većinu je slobodnih ljetnih dana provela na rodnom otoku svoje majke Romane. Jedan od posebnih zajedničkih trenutaka, kada su večerale uz more u bajkovitoj atmosferi, zgodne Dalmatinke odlučile su pokazati javnosti.

'Koliko ti mama ima godina. 27?', 'Slične ste jako, mama je predivna', 'Izgledate kao sestre!', 'Mama? Ja mislila starija seka'... bili su samo neki od niza komplimenata upućenih Romani Žuveli, mami mlade Huljićeve uzdanice Domenice Žuvele.

Inače, upravo je majka Romana, koja godinama pjeva u jednom lokalnom sastavu, prenijela na kćer svoju ljubav prema glazbi.

'Mama me naučila prve melodije. Kao mala, sjećam se da smo zajedno slušale kasete, vraćale pjesme, opet ih preslušavale i zapisivale tekstove u bilježnicu. Vodila me često sa sobom na gaže, pirove i proslave. Obožavala sam njezine pripreme robe, šminke i frizure prije nastupa. Očito je da mi je ona usadila ljubav prema svemu tome', otkrila je Domenica jednom prilikom.

Svoju je nevjerojatno zgodnu majku na Instagramu pokazala manekenka Iva Jerković, a odmah na prvi pogled mnogima je bilo jasno od koga je naslijedila takvu ljepotu. Svoju majku Jasenku naša poznata manekenka naziva najdivnijom na svijetu, a brojni Ivini fanovi s time se slažu u potpunosti.

'Sad vidim na koga si lipa', 'Ti si predivna, al' mama je top', 'Miss svijeta doslovno... i to onda kad nije bilo ovoliko alata za dorade... kad su žene bile prirodno lijepe. Ne znam kad sam zadnji put vidjela takvu ljepoticu', kao i 'Ne znam te! Al' mater ti je pet puta lipša od tebe, a ti si vrh! Wtf, koji geni, nije fer!' neki su u podužem nizu komplimenata koje je na račun svog izgleda dobila Ivina majka.

I srpska tenisačica Ana Ivanović jasno je dala do znanja da je slika i prilika svoje zgodne mame Dragane. Nedavno je majci poželjela sretan rođendan upravo zajedničkom fotografijom koja je osvanula na Instagramu, na kojem nekadašnju sportašicu prati preko milijun ljudi iz cijeloga svijeta.

Kao i svim prethodnicama na ovoj listi, i gospođi Ivanović mnogi su uputili komplimente te zaključili da može proći kao sestra svojoj kćeri Ani.

Njih dvije jako su vezane, upravo je Dragana svoju kćer pratila na svim turnirima i bodrila je, a Ana je često isticala da je najveću podršku i razumijevanje dobivala upravo od nje.