SVE JE IZNENADILA

Promjena imidža: Maja Šuput ima novu savršenu ljetnu frizuru

12.09.2020 u 13:44

Bionic
Reading

Maja Šuput, pjevačica i poduzetnica, voli eksperimentirati s frizurama pa je svoje brojne obožavatelje ponovno iznenadila s novim lookom

Na društvenim je mrežama, 40-godišnja Zagrepčanka pokazala novi look odlučivši se za dugu pletenicu koja se jako svidjela njezinim brojnim fanovima.

U jednostavnoj ljetnoj haljini boje lososa, plavokosa je glazbenica koja ovih dana ima pune ruke posla oko promocije svog novog parfema Shù Shù, izgledala bez greške.

'Specijalna frizura za super vikend. Shù Shù tour se nastavlja', najavila je Maja na Instagramu gdje ima 452 tisuće pratitelja.

Za svoj je mladenački look kao i uvijek dobila samo komplimente.

'Prelijepa kao i uvijek', 'Carissima', 'Wow', a mnoge je obožavateljice zanimalo gdje je Maja nabavila efektnu ljetnu haljinu.

Glazbenica je ovo ljeto provela odmarajući na Jadranu u društvu svoga supruga i poslovnog partnera Nenada Tatarinova, a u kolovozu je dirljivom objavom obilježila tri godine od njihovog upoznavanja.

'Prije točno 3 godine ušao si u moj život potpuno neočekivano, kad sam se najmanje nadala...’, započela je svoju posebno emotivnu objavu na Instagramu pjevačica koja je godinu dana u braku s Nenadom.