POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Domenica na večeri s mamom, pratitelji u nevjerici: 'Mama? Ja mislila starija seka'

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 31.08.2020 11:08
  • Objavljeno 31.08.2020 u 11:08
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX

Ako pitate mladu Huljićevu uzdanicu, pjevačicu Domenicu Žuvelu, za nju ljeto još nije gotovo. Na Korčuli uživa s mamom Romanom, čime se pohvalila na svom Instagramu, gdje je njezina majka dobila pregršt komplimenata na račun svog mladolikog izgleda

'Koliko ti mama ima godina. 27?', 'Slične ste jako, mama je predivna', 'Izgledate kao sestre!', 'Mama? Ja mislila starija seka'...To su samo neki od niza komlimenata upućenih Romani Žuveli, mami mlade Huljićeve uzdanice Domenice Žuvele.

Majka i kći zajedno su uživale na večeri u marini na rodnoj Korčuli, a fotografiju nastalu u tamošnjem restoranu Domenica je objavila na svom Instagram profilu.

Inače, upravo je majka Romana, koja godinama pjeva u jednom lokalnom sastavu, prenijela na kćer svoju ljubav prema glazbi.

  • +8
  • +5

Domenica

Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX

'Mama me naučila prve melodije. Kao mala, sjećam se da smo zajedno slušale kasete, vraćale pjesme, opet ih preslušavale i zapisivale tekstove u bilježnicu. Vodila me često sa sobom na gaže, pireve i proslave. Obožavala sam njezine pripreme robe, šminke i frizure prije nastupa. Očito je da mi je ona usadila ljubav prema svemu tome', otkrila je za Jutarnji list Domenica.