darežljiva pjevačica

Maja Šuput: 'Sjećate se kad sam u karanteni svaki dan djelila svoje haljine? E pa došlo je vrijeme da opet darujem'

03.09.2020 u 12:19

Bionic
Reading

Vrijeme u samoizolaciji 'kraljica svadbi' odlučila je iskoristiti kako bi napravila reda u svom veličanstvenom 'walk in' ormaru, te je svojim obožavateljicama, kako bi im uljepšala trenutke u izolaciji, podijelila neke od kreacija u kojima je nastupala. Sada se ponovo odlučila na isto

Kako bi unijela dinamiku u svoju svakodnevicu, 40-godišnja pjevačica očito se opet bacila na preslagivanje ormara i rješavanje viška odjeće koju više ne nosi. Umjesto da baca svoje dragocjene haljine, osnivačica brenda 'Majushka' - daruje. 'Ovog puta odmaknut ćemo se od televizijskih haljina kako bi ih mogle nositi u više prigoda', najavila je Maja Šuput prije nekoliko dana. Suvišno je govoriti da su njezine pratiteljice ponovo oduševljene ovom idejom.

Prvo je ponudila blijedo rozu haljinu koju je nosila na jednom vjenčanju. Jako je efektna, rastezljiva i atraktivna, opisala ju je Maja, a u komentarima se prva javila djevojka na čijoj je svadbi pjevačica imala gažu. 'To onda ne bi bilo fer prema drugima, ti si imala Maju u svatovima pusti nama haljinu. Ajmo cure navalite', odgovorile su joj druge pratiteljice.

Nakon toga, pjevačica je pokazala plavu kratku haljinu koju je nosila na proslavi svog rođendana. 'Strukirana, korzetirana, čvrsta, konkretna. S ovom nitko ne može pogrješiti', istaknula je. A Maja će se riješiti i smaragdno zelene haljinom za koju tvrdi da 'ide na sve večernje zabave a kako je rastezljiva više djevojaka može naći svoj put do zabave u njoj'.

Inače, novi uvjeti rada koje je nametnula pandemija nisu je spriječili da zadrži titulu 'kraljice svadbi'. I u ovom razdoblju zadovoljna je tempom rada premda je jasno da poslovno ova godina nikome na glazbenoj sceni nije išla planiranim tempom.