ponovo mladenci

Jamie Oliver obnovio zavjete sa svojom Jools koja blista u jednostavnoj haljini

09.04.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Mnogima omiljeni televizijski kuhar, sa suprugom Jools je već 23 godine u braku. Zajedno su od 18. godine, a imaju petero djece. Britanski kuhar podijelio je više obiteljskih fotografija na Instagramu, nakon što je po drugi put na Maldivima rekao 'da'

Za ovu posebnu priliku, Jamie Oliver je izgledao elegantno u svijetlo plavom odijelu, u kombinaciji s čistom bijelom košuljom i cvijetom na reveru.

Njegova supruga Jools izgledala je elegantno u bijeloj lepršavoj vjenčanici s otvorenim ramenima i prorezom do bedara. S njima su bili njihova djeca Poppy Honey, Daisy Boo, Petal Blossom, Buddy Bear, River Rocket.

Uz fotografije, Jamie je napisao: 'Dobro jutro, ja i Jools ponovno smo se vjenčali! Da, nakon 23 godine zajedno, mislili smo da bi bio poseban trenutak da proslavimo obnavljanje naših zavjeta prije nego naša djeca počnu napuštati gnijezdo. Bilo je stvarno posebno, smiješno i romantično'. Dodao je da su oduvijek sanjali o odlasku na Maldive i bilo je baš onako su sanjali.

Jamie je kasnije podijelio više snimaka ceremonije na svojim Instagram pričama, uključujući selfie sa suprugom i kćerima uz koji je napisao: 'Moje kraljice' te fotografiju sa svoja dva sina, Buddyjem i Riverom, s kojom je otkrio da mu je najstariji sin bio kum.

Jamie Oliver i Jools Oliver Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Njihov veliki dan je bio upravo onakav o kakvom bmnogi mladenci danas priželjkuju - od ceremonije vjenčanja koja se održala u crkvici All Saints u Ricklingu, Essexu, na mjestu okruženom čarobnim krajobrazom, a čiji je ulaz bio odjeven u raskošni cvjetni luk. Slavni kuhar je i tada imao svijetlo plavo odijelo. Par se vjenčao nakon osam godina veze, a Jamie svaku godišnjicu iskoristi za izljeve ljubavi supruzi.