ALEXANDRE GRIMALDI

Izvanbračni sin princa Alberta progovorio o svom odnosu s ocem

26.10.2023 u 15:41

Bionic
Reading

Nakon kćeri Jazmin Grace Grimaldi, princ Albert je u jednoj od mnogobrojnih afera dobio i sina Alexandrea Grimaldi. Njega je dobio s bivšom stjuardesom Nicole Coste, a iako ga isprva nije htio priznati, danas njih dvojica imaju odličan odnos

U svom prvom solo intervjuu, kojeg je dao za prosinačko izdanje magazina Tatlera, 20-godišnji student Alexandre Grimaldi dao je veliki intervju te se fotografirao i za naslovnicu. Možda to ne bi bilo ništa čudno da nije riječ o izvanbračnom sinu monegaškog vladara, princa Alberta, rođenog u aferi s bivšom stjuardesom Nicole Costa.

Alexander Grimaldi sada je dao uvid u svoje odrastanje, progovorio o kraljevskim vezama, ali i o svojoj odluci da uskoro preseli u New York.

Kako je otkrio, otac mu je iznimno natjecateljski nastrojen, osobito u sportu, što zapravo i nije čudno budući da se princ Albert čak pet puta natjecao na Olimpijskim igrama u bob sanjkanju.

'Isprva uvijek se smijemo, no čim se rezultat počinje izjednačavati, sve postaje puno ozbiljnije. Sve manje su nam stvari smiješne', komentirao je Alexandre crtu koju je naslijedio od oca, kada je o natjecateljskom duhu i natjecanju s njim riječ.

'Odnos koji danas imam s ocem je dobar, počeli smo se viđati puno više. Tijekom praznika provodimo puno vremena zajedno i sada imamo jako dobar odnos', priznao je Alexandre, čija je majka Nicole Costa upoznala monegaškog vladara na skijanju 1997. godine.

u Marseilleu

Zajednički izlazak monegaške kraljevske obitelji koji ima veliko značenje za Charlene

Pogledaj galeriju

Alexandre je rođen 2003. godine, no budući da njegovi roditelji nisu bili vjenčani, nikada nije dobio priliku doći u liniju nasljedstva trona. Zanimljivo je da je Albert očinstvo priznao tek 2005. godine, a Alexandre je svoje djetinjstvo proveo s majkom, živeći između Francuske, New Yorka, Ženeve i Londona, zajedno s dvojicom braće, koje je njegova majka dobila u prijašnjoj vezi.

S godinama su se otac i sin zbližili te se često pojavljuju zajedno na nekim događanjima, a Albert je upućen u sve oko njegovog odgoja i školovanja. Alexandre je blizak i sa starijom polusestrom Jazmin Grace Grimaldi, koju je njegov otac dobio u vezi s Tamarom Rotolo.

S njom, ali i dvojicom polubraće, ima zajedničku grupu na mobitelu u kojoj se dopisuju, no u njoj još uvijek nisu princeza Gabriella i princ Jacques, koji su s osam godina premladi da bi imali mobitele.

ALBERTOV NASLJEDNIK

Jednoga dana vladat će Monakom, no trenutno princ Jacques i nije oduševljen svojim obavezama

Pogledaj galeriju

Početkom 2024. Alexandre Grimaldi svoju će adresu u Londonu zamijeniti onom u New Yorku, a sve kako bi studirao biznis ili međunarodne odnose na nekom od tamošnjih fakulteta. S njim u New York seli i njegova tajanstvena djevojka, s kojom se već neko vrijeme viđa.

Kako je rekao, nada se kako će on zahvaljujući svom odnosu s ocem, jednog dana postati i globalni ambasador Monaca te da će pomoći u vraćanju poslovnih prilika u Monaco.