PRINC ALBERT OD MONAkA

Izvanbračna djeca monegaškog vladara već su odrasla i unatoč situaciji iznimno su bliska, a to najbolje dokazuju ove fotografije

30.08.2021 u 12:28

Bionic
Reading

Prije negoli se skrasio s južnoafričkom plivačicom, princezom Charlene, princ Albert imao je poprilično buran ljubavni život, u kojem su rođena i njegova izvanbračna djeca. Jedna od njih, kći Jazmin, na svom je profilu na Instagramu otkrila da je u odličnim odnosima s bratom Alexanderom, s kojim joj je jedina poveznica - isti otac

Na Instagramu 29-godišnje Jazmin Grace Grimaldi našle su se i fotografije s proslave 18. rođendana Alexandera Grimaldija Coste. Iste su snimljene u restoranu u Monacu i glavni su akteri priče upravo njih dvoje, polubrat i polusestra, koji imaju istog oca i istu sudbinu.

Riječ je o izvanbračnoj djeci monegaškog vladara, princa Alberta II, rođenoj u njegovim vezama prije braka s princezom Charlene, a koja su godinama čekala da ih njihov otac i službeno prizna. Sve to povezalo ih je, pa ne čudi bliskost vidljiva na nastalim fotografijama, iako ne žive zajedno.

Naime najstariji sin princa Alberta, Alexander, živi u Londonu, i baš poput starije sestre Jazmin Grace Grimaldi izvanbračno je dijete monegaškog vladara. On je rođen tijekom petogodišnje veze s Nicole Tossoukpe, stjuardesom kompanije Air France, a njihovom prekidu kumovao je Albertov otac, Rainer III, koji je naredio sinu da ju ostavi.

  • +3
Princ Albert sam na Olimpijskim igrama u Tokiju Izvor: Profimedia / Autor: Lemmy K / Sipa Press / Profimedia

Alexander je rođen 2003. godine, a iako je Albert obećao da mu sin ni u čemu neće oskudijevati, u vrijeme njegovog rođenja odbijao ga je službeno priznati. To je učinio tek dvije godine kasnije, a Alexander danas s majkom živi u Velikoj Britaniji, blizak je s obitelji, no ne nalazi se na popisu za nasljeđe trona.

Njegova polusestra rođena je tijekom Albertove veze s Tamarom Rotolo.