NOVE ODLUKE

Izlasci, piercing i novi albumi: Adele nakon razvoda živi punim plućima

26.04.2019 u 10:34

Bionic
Reading

Britanska glazbenica Adele razvodi se od svog supruga Simona Koneckija s kojim je u braku provela tri godine te s kojim dijeli sina Angela. Kako se nosi s tugom zbog prekida, sada su doznali strani mediji koji tvrde da ponovno proživljava novu mladost

Megapopularna pjevačica Adele razvodi se od supruga Simona Koneckija, potvrdio je u medijskoj objavi prije nekoliko dana njezin glasnogovornik Benny Tarantini.

Nije dugo trebalo da u javnosti iscuri informacija kako se par razišao još u prosincu oko Božića. 'Adele i njezin partner su se razišli. No oboje su i dalje posvećeni odgoju zajedničkog sina, a kao i obično mole da se poštuje njihova privatnost. Neće više biti komentara na ovu temu', objavio je glasnogovornik.

Par je vezi bio osam godina, a vjenčali su se u tajnosti, pretpostavlja se - prije tri godine. Prekid braka za slavnu glazbenicu nije lak, za nju počinje jedno novo razdoblje u kojem je donijela i neke nove odluke.

Prvo je tako odlučila da će svoju tugu pretočiti u novi album koji bi se mogao na tržištu pojaviti do Božića. Osim toga za Adelino dobro raspoloženje navodno se brine i glumica Jennifer Lawrence koja je s pjevačicom viđena kako tulumari u New Yorku u ožujku. Upravo joj je Lawrence savjetovala i odlazak piercing majstoru, što je mnoge iznenadilo.

'Adele se sada želi samo zabavljati i osjećati ponovno mladom. Sebe je do razvoda uvijek opisivala kao osobu koja ostaje kod kuće s djetetom, a to će sada promijeniti. Sviđa joj se ideja da iskuša piercing na raznim dijelovima tijela. U obzir dolaze uši, nos, pupak ili pak neki intimni dijelovi', rekao je izvor blizak slavnog pjevačici za The Sun.

  • +2
Adele na dodjeli Grammyja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia