NAJDRAŽE DRUŠTVO

Ivici Kosteliću dirljiv doček po povratku iz Pekinga priredili su djeca i supruga Elin

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 12.02.2022 12:34
  • Objavljeno 11.02.2022 u 23:05
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/Pixsell

Našeg najuspješnijeg skijaša Ivicu Kostelića u zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman nakon dolaska iz Pekinga sa Zimskih olimpijskih igrara u Pekingu dočekalo je najdraže društvo

Ivičina supruga Elin i djeca, blizanke Jana i Kata te sinovi Ivan i Leon s nestrpljenjem su dočekali tatin povratak iz daleke Kine.

Zagrljaja i poljubaca nije nedostajalo, a sretna je obitelj ponovno bila skupa.

Naime, Ivica Kostelić je pratio naše skijašice kao dio delegacije na ZOI.

  • +5
  • +2

Ivica Kostelić

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Specifične su bile restrikcije Olimpijskih igara koje su bile dosta rigorozne i to su mnogi sportaši osjetili, nažalost i na loše načine. Ono što je nedostajalo je taj olimpijski duh zbog restrikcija i žao mi je što nismo mogli imati 'normalnije' Olimpijske igre jer je to obično mjesto sastanka različitih kultura, rasa, u jednoj plemenitoj atmosferi', rekao je Kostelić pri dolasku.

Inače, Ivica i njegova supruga Elin koja je rođena i odrasla na Islandu, gdje se i počela baviti skijanjem, vjenčali su se 2014. Supružnici Kostelić ponosni roditelji četvero djece - dvojice dječaka Ivana i Leona, te blizanki Kate i Jane koje su rođene u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i tamo bile s majkom u trenutku kada je Zagreb pogodio strašan potres u ožujku 2020.