NISU SE TOME NADALI

Savršen dom možda i nije tako savršen: Novi problemi muče Meghan Markle i princa Harryja

11.02.2022 u 20:10

Bionic
Reading

Meghan Markle i njezin suprug princ Harry, s puno su pozornosti birali svoj novi dom u Kaliforniji nakon što su odlučiti prekinuti sve veze s kraljevskom obitelji i odseliti se iz Ujedinjenog Kraljevstva

Raskošni posjed smješten u elitnom Montecitu gdje žive brojni bogati i slavni poput Oprah, Ellen DeGeneres ili Orlanda Blooma i Katy Perry, na prvi se pogled činio savršenim novim domom vojvoda od Sussexa međutim, kako pišu britanski mediji, odbjegli članovi kraljevske obitelji sad se susreću s velikim problemom.

U neposrednoj blizini njihove luksuzne vile, nalazi se ptičji rezervat te je neugodne mirise gotovo nemoguće izbjeći.

Ptičji rezervat Andrée Clark Bird Refuge zauzima površinu od 42 hektara i sad izluđuje ne samo Meghan i princa Harryja, već i cijelo susjedstvo, a intenzitet smrada intenzivira se ovisno o vremenu i strujanjima zraka.

  • +9
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Raskošnu vilu, odnosno dvorac sa sedamnaest spavaonica i kupaonica, igraonicom, vinskim podrumom, teniskim terenom, kino dvoranom, bazenom i ogromnom okućnicom mlađi brat princa Williama i njegova supruga kupili su 2020. za 11 milijuna dolara, no kako se priča, rado bi je prodali te se preselilli s djecom Archiejem i Lili negdje drugdje.

Britanski mediji također komentiraju i šutnju para vezanu uz kraljičinu objavu da će supruga princa Charlesa, vojvotkinja Camilla dobiti titulu kraljice supruge kada Charles jednoga dana postane kralj.

Očekuje se i da će se princ Harry vratiti u Veliku Britaniju na proslavu platinastog jubileja kraljice Elizabete II koja je čak 70 godina na engleskom prijestolju no zasad nije izvijesno kako će mu se pridružiti Meghan, Archie ili Lilibet.

Inače, princ je pak nedavno izjavio da se osjeća ponukanim pokušati završiti posao svoje pokojne majke, princeze Diane, u borbi protiv HIV-a i stigme oko njega, istodobno pozivajući ljude da se testiraju na taj virus.

Princeza Diana se rukovala s pacijentima s AIDS-om u londonskoj bolnici 1987. godine, što je akcija koja se smatrala prekretnicom u borbi protiv stigme koja okružuje ljude s virusom, a Harry je također postao istaknuti borac za prava ljudi s HIV-om i AIDS-om.