dugogodišnja ljubav

Ivanka Mazurkijević i Mrle ne kriju ljubav: Kako je sve počelo?

13.05.2023 u 17:28

Ivanka Mazurkićević i Mrle u Liverpoolu

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle jedno su drugom velika podrška, a to su pokazali i danas u Liverpoolu. Nasmijana Ivanka zaljubljeno je gledala u svog dragog, a za njega će i danas navijati sa suprugama drugih članova benda

Danas u 21 sat čeka nas uzbudljivo finale Eurovizije. Za Hrvate je ova noć posebno velika i važna jer se nakon pet nalazimo u finalu, a i očekivanja od ovogodišnjih predstavnika su uistinu visoka. Let 3 prepoznali su ljubitelji Eurovizije diljem svijeta, a najveći vjetar u leđa svakako su članovi njihove obitelji. Ivanka Mazurkijević nakon show-a 'Zvijezde pjevaju' uputila se u Liverpool, a zaljubljen pogled prema dugogodišnjem partneru nije mogla sakriti.

'Kad sam upoznala moga Mrleta, imao je na sebi samo Adamov kostim i list na strateškom mjestu. Nije ga baš bilo ugodno vidjeti. Ali eto, ljubav je čudo', priznala je Ivanka jednom prilikom Danijeli Trbović u emisiji '5.com s Danijelom'.

Iako su u vezi već desetak godina, uplovljavanje u bračne vode nije im pošlo od ruke. Već su nekoliko puta htjeli organizirati vjenčanje, no splet okolnosti odgodio je ceremoniju za neko buduće vrijeme. Zadnji put spriječio ih je korona virus, a imajući na umu mjere zaštite odlučili su još jedanput odgoditi brak.

'Prlja će biti kum. To je blizu Novog Vinodolskog , cijeli otok će biti naš i pozvat ćemo ljudi onoliko koliko stane, to je jedno 100-200 ljudi, jednostavno ne stane , otočić je mali, presladak... Mislim da ćemo ići svi s tim nekim jahtama, brodovima, ili plivanjem, ali plivajući malo teže, tako da se ide samo brodovima i jahtama na otok', otkrili su za IN magazin.

Iako su oboje već godinama poznati javnosti, o njihovom se odnosu ne zna puno, a dobro znaju što i koliko žele podijeliti s radoznalom publikom. Ipak, jednom su prilikom otkrili dio njihove kućne atmosfere!

'Ne uzima on metlu kao inicijalno, nego poslije mene popravlja, nalazi greške. To je ovaj Mrle kojeg ne morate upoznati', otkrila je Ivanka, na što je Mrle odgovorio: 'Ona stalno hoće čistiti, ne da meni i onda ja moram popravljati.'

Ivanka nije često aktivna na društvenim mrežama, ali podrška suprugu ipak nije izostala.

  • +7
Ivanka Mazurkijević i Mrle Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic