NEMA JE TRI TJEDNA NA EKRANIMA

Ivana Paradžiković više nije dio tima emisije 'Provjereno'?

04.05.2021 u 22:18

Bionic
Reading

Zaštitno lice emisije 'Provjereno', urednica i voditeljica Ivana Paradžiković, već tri tjedna ne vodi popularnu emisiju, a kako doznaje Slobodna Dalmacija, više i nije dio tima nagrađivanog istraživačkog magazina

Kad se prije tri tjedna u terminu popularne emisije Nove TV na malim ekranima nije pojavila Ivana Paradžiković, iz PR službe ove televizije odogovrili su na upit Slobodne Dalmacije da mogu komunicirati da 'Provjereno' do daljnjeg vodi Ema Branica, a uređuje Mato Barišić.

Slobodna je tada kontaktirala i Paradžiković, koja im je odgovorila: 'Molim vas, zovite Novu TV, imam temperaturu, ne, ne, ne mogu...'.

  • +4
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Međutim, najveći dalmatinski dnevni list iz pouzdanih izvora doznaje da Ivana Paradžiković više nije dio tima 'Provjerenog' te da je u ponedjeljak direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum sazvala cijelu ekipu emisije 'Provjereno' i obavijestila ih o promjenama.

Na ponovljeni upit Novoj TV, odgovoreno je da nisu raskinuli ugovor s Ivanom Paradžiković, a raspoloženija za objašnjenje nije bila ni voditeljica, koja je kratko porukom odgovorila: 'Dobili ste odgovor na upit od našeg PR-a, srdačan pozdrav!'.