prisjeća se ljeta

Ivana Mišerić oduševila fotografijom u kupaćem kostimu, a u prvom planu su njezine brojne tetovaže

02.09.2021 u 11:07

Bionic
Reading

Radijska voditeljica već neko vrijeme je u Zagrebu nakon zasluženog odmora koji je provela u najdražem društvu uživajući na mnogim mjestima na našoj obali, ali svoje pratitelje časti fotografijama nastalima tijekom ljetovanja

Ivana Mišerić je unatoč tome što se vratila kući i već naveliko odrađuje brojne obaveze još uvijek u modu ljeta, sunca, mora. Tako je onima koji je prate pokazala fotografiju nastalu na plaži na kojoj pozira mokra u dvodijelnom badiću i s ljubičastim sunčanim naočalama.

Osim fantastične linije, u prvom planu su se našle njezine brojne tetovaže koje djeluju kao poput umjetničkih djela pa joj je jedan od pratitelja poručio da 'ne znam jel bi je gledao ili čitao'. Jednu od posljednjih koje je voditeljica napravila posvetila je pokojnoj majci Bubi.

Inače, Ivana je sredinom prošle godine prekinula dugu vezu sa suosnivačem hrvatsko-slovenske tvrtke Bellabeat Sandrom Murom, a u svibnju je priznala da ponovno ljubi. Nije htjela odavati detalje o svojoj novoj ljubavi, ali je za Story otkrila i da je privlače muškarci koji je mogu nasmijati, koji su strpljivi i pažljivi.

  • +8
Ivana Mišerić u kampanji brenda nakita Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic