omiljeni glas radija

Prirodna ljepotica: Ivana Mišerić objavila novu fotografiju bez šminke

09.08.2021 u 20:20

Bionic
Reading

Dok se jedni botoksiraju i pokušavaju držati korak s trendom mladosti, drugi imaju 'hrabrosti' prošetati i pokazati u javnosti i bez onog općeprihvaćenog sredstva uljepšavanja - šminke. Jedna od njih je i poznata radijska voditeljica koja je već više puta pokazala kako izgleda kad nema make up

Ovog ljeta Ivan Mišerić sudeći prema fotografijama objavljenim na njezinom Instagram profilu, uživa kao nikada do sad. Nedavno je odmarala u Starigradu Paklenici, a fanovima se ovih dana javila iz Istre, točnije iz Rovinja. Pokazala je kako izgleda njezin novi smještaj, te po tko zna koji put i da ne treba šminkanje.

Prije nekoliko mjeseci progovorila je o teškim trenutcima kroz koje je prolazila.

'Posljednja godina bila je jako teška i mislila sam da ova ne može biti gora. Prevarila sam se. Neviđeno je teško pomiriti se s činjenicom da je više nema. Još tražim taj mir. Prevelik je šok da bih mogla zaustaviti divljanje emocija koje me trenutačno prate u glavi i srcu. Ima svakakvih dana, ali idem dan po dan, nekad sat po sat. Rekla sam već da je put suza i tuge dugačak. Valjda će me i ta bol u nekom smislu ojačati, ne znam, previše je teško pa se uvjeravam da će tako biti. Ne volim osvijestiti ovo, ali sada više nisam ničije dijete. Patetično zvuči, ali tako je surovo i tužno', rekla je za Story.

Da je svestrana osoba dokazala je svima u showu 'Tvoje lice zvuči poznato - All Stars' na Novoj TV gdje je uvjerljivo pjevala, glumila i plesala, a nedavno je na Instagramu ponovo pokazala i svoj slikarski talent.