VOLJENOJ MAJCI

Njezine posljednje riječi od sada nosi na tijelu: Ivana Mišerić sve je dirnula svojom novom tetovažom

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 15.07.2021 20:46
  • Objavljeno 15.07.2021 u 20:18
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Usred pandemije i potresa u Zagrebu, radijska voditeljica Ivana Mišerić suočila se s gubitkom voljene majke, a u njezinu čast posvetila joj je najnoviju tetovažu kojom se pohvalila na Instagramu

Ispod prethodno tetoviranog motiva srca, Ivana je istetovirala posljednje tri riječi koje joj je uputila majka. 'Bolonjez je gotov' natpis je koji po najnovijem krasi tijelo radijske voditeljice.

'Njen rukopis. Njena zadnja poruka. Svakakvi dani se vrte, ali budem sretna jer u svakom novom tražim i pronalazim oblike u kojima bi bila uz mene. Najbliže srcu slovima, u srcu sva ljubav i sjećanja, cijela u meni… Ova mi je najdraža, ova je baš moja. Od mene za Bubicu', u opisu svoje posljednje objave na Instagramu napisala je voditeljica, a njezin čin uspio je posebno dojmiti njezine brojne pratitelje i kolege.

'Ajoj baš si me raznježila sada, rasplakala. Jedna je majka zauvijek; ponosna na tebe gore s neba. Ljubav nikad ne prestaje, možda samo mijenja dimenziju postojanja', tim se riječima Ivani obratila njeztina kolegica, HRT-ova novinarka Mirta Šurjak.

' Više ni ne znam što znači emocionalna ravnoteža, ako izvrtim cijelu prošlu godinu i pola ove, toliko je sve slojevito da je jako izazovno naći neki zdravi balans u glavi i duši jer slojeva je previše, teško se iščupati. Tražim još neki svoj mir koji će me zadovoljiti i staviti stvari na mjesto, trudim se, radim na tome. Treba jako puno razgovarati sa sobom, čitati, čistiti rane i dati im zraka da zacijele... naći neki smiraj. Nekada vidim napredak, pa iznenada dobijem osjećaj da stojim na mjestu i ne mogu uloviti konce života. I onda opet dođe neki zalet... Tako je svakome, vjerujem, u nekom životnom razdoblju, nisam ništa drugačija od ostalih', u nedavnom intervjuu otkrila je na pitanje kako se nosi s gubitkom majke.

  • +8
  • +5

Ivana Mišerić u kampanji branda nakita Karat Jewelry

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic