APSOLUTNO PREKRASNA

Ivana Mišerić se skinula u bikini i zadivila našu prekrasnu glumicu

26.07.2021 u 17:27

Bionic
Reading

Jedna od naših najljepših radijskih voditeljica, Velikogoričanka Ivana Mišerić, objavila je fotografiju s ljetovanja u kupaćem kostimu, a njen besprijekoran izgled nije ostavio ravnodušnom ni jednu od naših najljepših glumica

'Divljina', kratko je komentirala fotografiju Ivana Mišerić na kojoj u crnom bikiniju i bez šminke uživa u ljetnim radostima.

'Lijepa si uvijek, ali ovako jednostavno prirodna, apsolutno prekrasna', komentirala je Ivaninu objavu Bojana Gregorić Vejzović.

'Nema do morskog izdanja!', odgovorila je Bojani Ivana i zahvalila se na lijepim riječima.

Lijepoj voditeljici fanovi su pohvalili i lijepu prirodnu kosu, na što je Ivana odgovorila kako je slana kosa najljepša.

Ivana je nedavno gostovala u kod svoje kolegice, radijske voditeljice Tatjane Jurić u podcastu Skip Or Beep, i tom se prigodom dotaknula kritika na račun svog izgleda.

  • +8
Ivana Mišerić u kampanji branda nakita Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

'Prije dvije godine netko je komentirao moje grudi, kako sam nerazvijena i kako nemam što pokazati i što se uopće slikam kad nemam s**u. Onda sam ja išla komentirati, ajde pustite me na miru. Da napravim umjetne ne bi bilo dobro jer sam plastična, a ako ih nemam... Nikad nije dobro', rekla je Ivana i dodala kako joj se zna dogoditi da ponekad reagira na takve komentare, ali da se već dugo ne opterećuje s tim.