ZGODNI KUHAR

Ivan Pažanin raznježio obožavateljice: Evo kako je izgledao kao mali

02.05.2019 u 13:14

Bionic
Reading

Omiljenog Chefa iz showa 'Tri, dva, jedan, kuhaj!' uhvatila je nostalgija. Prije nekoliko dana fanovima na društvenim mrežama je pokazao kako je izgledao prije šest godina, a sad je objavio fotografiju iz djetinjstva. Ivan Pažanin tom je objavom kao i mnogo puta do sada, oduševio one koji ga prate

I ranije je Ivan Pažanin znao pokazati fotografije iz svojih najranijih dana, doduše s Djudom Mrazom, a sada je objavio posve novu. 'Sestro vidi šta sam naša. Svaki dan nam je bia 1. maj', pohvalio se Splićanin. Već u to vrijeme maštao je da će postati ono što je danas. 'Otkako znam za sebe uvijek sam htio biti kuhar, izjavio je svojedobno.

Ivan Pažanin je prije nekoliko dana pokazao fotografiju još jednu fotografiju iz prošlosti te se našalio na vlastiti račun.

'Slika stara šest godina. Godine lete, a pogled uvik isti. Izgledam ka mlada nešufigana kapula. Di su brkovi', napisao. Pratitelji su mu kroz komentare dali do znanja da im se više sviđa s kraćim brkovima: 'Vrati se na ovo', 'Ljepši si onda bio, a ne ovaj bršljan što si pustio'.

  • +3
Ivan Pažanin Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX