bez dlake na jeziku

Ivan Herceg pokrenuo raspravu na društvenoj mreži: 'Dobro, tko je tu lud?'

16.04.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Jednog od omiljenih domaćih glumaca publika je zadnji put imala priliku gledati u sapunici 'Čista ljubav', a od tada se rijetko pojavljivao u javnosti. No sa svojim fanovima s vremena na vrijeme održava kontakt putem Instagrama

'Onaj tko nije zarađivao, kome država nije omogućila posao, a sad ima potencijalne angažmane, ali ih ne može ostvarivati, ne bi trebao očekivati ništa od države, ali onaj koji je sam sebi ostvarivao angažmane, je morao toj istoj državi uz vlastiti trud, bez ikakve njezine potpore, plaćati najvišu stopu poreza. Dobro tko je tu lud?', pita Ivan Herceg u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu.

Uslijedile su brojne zanimljive poruke njegovih štovatelja. Neki iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Austrije su mu napisali da je ista situacija i ondje. 'Ima onih koji su ludi ali puno vise ima nepravde', 'Ništa novo na Balkanu...plakat i smijat se!', 'Neke stvari nikad necemo znati', samo su neki od komentara.

Glumac je nedavno na Instagramu svojim pratiteljima ukazao na problem koji se događa u prometu.

'Svi vi koji u ova stegnuta vremena volite u autu oplest mjuzu na najjače, pogledajte malo lijevo desno bez obzira što vam je zeleno na semaforu, jer vas raznorazne hitne službe sa sirenom koju ne čujete povezu sa sobom i dalje nego što ste mozda mislili ili htjeli... (zamalo)', napisao je.

Podsjetimo, krajem prosinca 2017. je iznenada prestao snimati seriju 'Čista ljubav' i tada je objašnjenje s Nove TV glasilo kako je suradnja s njim prekinuta zbog produkcijske prirode koje nisu htjeli komentirati. On je tada na Instagramu samo napisao: 'Hvala vam dragi moji, a neki tamo valjda imaju neke svoje razloge zašto rade sve to što rade'. Od tog raskida suradnje Herceg, kojeg šira publika pamti po brojnim ulogama u sapunicama, nije bio angažiran ni na jednom projektu.

Obožavatelji su mu često postavljali pitanje kada će se vratiti na ekrane, a glumac im je prije dva mjeseca dao odgovor: 'Dragim mojim fanovima koje zanima kad će me opet gledat na ekranima, samo ću reći da se uskoro sprema nešto dobro i zanimljivo'.

Pogleda li se IMDB 'profil' Danijela Utješanovića, može se vidjeti kako je Ivan Herceg pod kapom DV Produkcije radi na čak dva projekta 'Monopol' i 'Dođi po mene'.