TERETANOM PROTIV STRESA

Ivan Herceg pokazao mišićava leđa i poručio: ‘Dosta je za***ancije’

12.02.2017 u 15:50

Bionic
Reading

Zagrebački glumac Ivan Herceg ne srami se na Instagramu pokazati svoje isklesano tijelo, a u najnovijoj objavi doima se kao da je odlučio dati novo značenje frazi ‘trokrilni ormar’

Tijekom kolovoza prošle godine glumac Ivan Herceg i Anita Dujić, model i dekoraterka setova, obilježili su prvu godinu svoje strastvene veze, no nedugo zatim pojavile su se glasine da su je također i okončali. U listopadu smo ih snimili na zajedničkom objedu, no čak ni nakon toga nije otkriveno jesu li Duić i Herceg zajedno ili su prekinuli.

Krajem godine zgodna Trogiranka Anita Dujić  potpisala je svoju fotografiju iz teretane na kojoj se pojavljuje samo u donjem rublju tekstom 'Novi grad, nova teretana, nova energija, vrijeme je sada'.

U kojoj god da su fazi, jedno je sigurno, Herceg puni svoj profil na Instagramu svojim isklesanim tijelom, a nismo mogli ne zamijetiti njegovu najnoviju objavu.

Dosta je zajebancije.

Fotografiju objavljuje ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privatno)

Podsjetimo, Herceg je prije lijepe Trogiranke Anite Dujić bio naklonjen ljepoticama poput Tatjane Jurić, Zrinke Cvitešić, Petre Dugandžić i Ecije Ivušić, a nakon prekida je sa svima ostao u prijateljskim odnosima.