'toksično radno okruženje'

Šest godina nakon dramatičnog odlaska s Nove TV, Ivan Herceg napokon progovorio o svemu

06.04.2024 u 11:53

Bionic
Reading

U trenucima kada je bio glavna zvijezda serije 'Čista ljubav', Ivan Herceg iznenada je napustio glumačku postavu

Glumac Ivan Herceg prije šest godina bio je jedna od najvećih zvijezda serije Nove TV 'Čista ljubav', no suradnja je iznenada prekinuta, a zgodnog glumca od tada više nismo viđali na televiziji.

Tek je sada odlučio progovoriti o svemu što se događalo u pozadini 'otkaza', za koji tvrdi da je bio sporazumni raskid suradnje, na koji je utjecalo i navodno toksično radno okruženje.

'Samo ovo: Tu i tamo objavim neku fotku, ali ni najmanje da bi se o meni pisalo po portalima, pogotovo ne sa uvijek istom, već prožvakanom pričom. Moja 'teška narav' je uvijek bila ista, od prvog dana suradnje, pa do desete godine suradnje', napisao je 42-godišnji glumac na Instagram profilu i dodao:

  • +4
Ivan Herceg Izvor: Pixsell / Autor: Filip Brala/PIXSELL

'Taj 'otkaz' je bio sporazumni prekid suradnje, i to na moj zahtjev, jer više nisam htio raditi u toksičnom okruženju pojedinih sabotera, pa je taj otkaz tako i plasiran od određenog dijela medija, samo što mi se nikad nije dalo iznosit moju stranu priče, niti maltretirati javnost, ali s obzirom na to da se ovo sad već dugo i stalno ponavlja, morao sam odreagirat... Ugodan dan svima!'

S druge strane, Nova TV tada je tvrdila da su razlozi raskida produkcijske prirode te do danas odbila daljnji komentar.

Ivana Hercega tada je u seriji zamijenio Janko Popović Volarić te preuzeo lik Tome, a dotadašnju zvijezdu serije više nismo gledali na malim ekranima.

Ovom poruku sada je pokušao stati na kraj nagađanjima koja traju od njegova odlaska u prosincu 2017. godine kada se šuškalo da se neprimjereno ponašao prema kolegama na setu.