nikad nije kasno

Iva Majoli se pohvalila skupocjenim poklonom koji joj je stigao mjesec dana nakon vjenčanja

17.11.2022 u 11:07

Bionic
Reading

Izbornica ženske teniske reprezentacije u Milanu početkom listopada udala se za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. Danima su 'curile' fotografije i videa sa svadbenog slavlja, a na talijanku adresu naše najuspješnije tenisačice i osvajačice Roland Garrosa u Parizu 1997. godine, i dalje stižu darovi

Iva Majoli još sabire dojmove sa svog vjenčanja, a na Instagram storyju je pokazala da još prima svadbene darove. Ovaj kojeg je pokazala, doduše, namijenjen je samo njoj. Riječ je o Chalelovim kožnim sivo crnim čizmama koje stoje oko 1600 eura.

Bivša tenisačica ih je postavila na kožnu fotelju te još jednom pokazala i djelić svog milanskog doma budući je nakon udaje za Roberta Calegarija preselila ondje. Inače, Majoli je navodno imala listu želja za goste na kojoj su, među ostalim bili kuhinjski uređaji Smeg & Dolce Gabbana.

Podsjetimo, za ljubav naše bivše tenisačice i talijanskog poduzetnika saznalo se ovog ljeta kada je Iva podijelila prve zajedničke fotografije na svom Instagram profilu nastale tijekom proslave njenog 45. rođendana.Da će po drugi put uploviti u bračnu luku postalo je jasno još u rujnu kada je u jednom zagrebačkom restoranu održala djevojačku zabavu. To je drugi brak bivše tenisačice, nakon braka sa Stipom Marićem. Bili su u braku šest godina, a zajedno su dobili kćer Miju.

  • +5
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX