Novi životni početak

Vidjeli smo vjenčanje, haljinu koju je odjenula dan nakon velikog dana, a sad je Iva Majoli pokazala stan u koji se preselila nakon udaje za Talijana

09.10.2022 u 14:05

Bionic
Reading

Izbornica ženske teniske reprezentacije, prošlog tjedna je izgovorila 'da' Robertu Calegariju. Udajom za talijanskog poduzetnika, najbolja hrvatska tenisačica svih vremena i osvajačica Roland Garrosa u Parizu 1997. godine, svoju je zagrebačku adresu zamijenila - milanskom

Iva Majoli svojim je sljedbenicima na Instagram storyju pokazala djelić svog novog obiteljskog gnijezda u kojem živi sa suprugom. Trenutno su ondje u prvom planu buketi cvijeća koje je dobila na vjenčanju.

Tako se Majoli zahvalila svima uz prepoznatljivu glazbu iz kultne serije 'Bračne vode', koje se danas mnogi sjećaju po duhovitim scenama iz bračnog života neobične obitelji Bundy. Podsjetimo, s Robertom Calegarijem se vjenčala u milanskoj vijećnici, a slavlje se nastavilo u hotelu Principe di Savoia. Na društvenim mrežama osvanule su brojne snimke i fotografije sa svadbenog slavlja.

Dan nakon što je izgovorila sudbonosno 'da' Majoli je ugostila je članove obitelji i najbliže prijatelje na brunchu organiziranom u jednom milanskom hotelu, a za tu priliku je odjenula crvenu haljinu marke Louis Vuitton. U toj haljini je ranije pozirala.

Inače, izbornica ženske teniske reprezentacije koja se danas bavi organizacijom ženskih teniskih turnira, planira napraviti slavlje za veći krug prijatelja koje će vjerojatno organizirati u svibnju iduće godine i to opet u Italiji. Zbog poslovnih obveza još ne može otputovati na medeni mjesec sa svojim dragim.

  • +5
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX