najveći ponos

Kći jedinica Ive Majoli izrasla je u pravu ljepoticu, a danas je proslavila 14 rođendan

31.10.2020 u 21:09

Bionic
Reading

Jedno je od najvećih imena hrvatskog sporta, 42-godišnja bivša tenisačica i izbornica mlade Fed Cup reprezentacije ovog vikenda je sa svojom mezimicom dočekala njezin veliki dan, a pripremila joj je i prigodni party u halloween stilu

Iva Majoli je na svom Instagram profilu otkrila kako njezina kćer danas slavi 14 rođendan. U jednoj od više objava poručila je da je voli 'do mjeseca i nazad'. Sudeći prema fotografijama tinejdžerica je izrasla u pravu ljepoticu, a to su konstatirali i brojni Ivini pratitelji.

Bivša tenisačica je pokazala i kako je uredila svoj dom za Mijinu proslavu a kako ona pada na Noć vještica sve je bilo dekorirano u halloween izričaju s crnim svijećama, svijećnjakom, bundevama baš kao i velika torta ukrašena zlatnim slovima Mijinog imena i s brojkom 14.

Već je mnogima poznato kako njezina nasljednica i sama igra tenis, a ponosna mama je otkrila predviđa li joj jednog dana angažman u teniskoj reprezentaciji.

'Teško je o tome govoriti. Još je jako rano za sve to, sad je ona u fazi puberteta, sada su borbe na svim poljima, za početak treba to preživjeti. Težak je to, ali isto tako jedan super život. Vjerujem da nitko od nas ne bi mijenjao sve što ti tenis pruža, od poznanstva, zarade i svega ostalog, ali i puno odricanja', izjavila je za IN Magazin.Mia je jedino dijete naše slavne tenisačice koju je dobila s poduzetnikom Stipom Marićem