MARA SANTANGELO

Bliska prijateljica Ive Majoli otkrila nove detalje s talijanskog vjenčanja - pokazala tortu, ali i zahvalnice

07.10.2022 u 11:12

Bionic
Reading

Nakon što je sinoć otkrila u kakvoj se vjenčanici bivša tenisačica Iva Majoli udala u Italiji za svog partnera Roberta Calegarija, njezina kolegica s teniskih terena, Mara Santangelo, pokazala je nove zanimljivosti

Ovoga puta Iva Majoli nije 'pucala' na raskoš, kao što je to bilo u slučaju njezinog prvog vjenčanja sa Stipom Marićem. Za vjenčanje s Talijanom Robertom Calegarijem odlučila se za jednostavnost.

Kako je otkrila njezina dobra prijateljica, bivša tenisačica Mara Santangelo, Iva Majoli udala se u jednostavnoj vjenčanici koja je istaknula njezinu vitku figuru, a koja je imala duboki prorez na nozi i dekolte. Za vijećnicu u Milanu, gdje je izrekla 'da' talijanskom poduzetniku, odjenula je i bijeli sako, dok su na nogama bile šljokičaste salonke s potpisom Christiana Louboutina.

Kosa joj je bila svezana u nisku pundžu, s par otpuštenih pramenova, a u rukama je držala jednostavni buket od bijelih ruža.

Nije trebalo dugo da doznamo i kako je i svadbena torta, ali i zahvalnice sretnog para koje su podijelili uzvanicima, isto tako jednostavne.

Torta je bila u obliku velikog pravokutnika i u bijeloj boji, izrezana po površini u rombove u kojima su se nalazile mrvice pistacije, a na sredini je pisalo supružnici Iva i Roberto.

  • +5
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Kada je riječ o zahvalnicama, i one su bile bijele boje, nalik na pismo, s njihovom zajedničkom fotografijom, umjesto poštanske marke, a na njoj je pisalo Milano, 6. listopada 2022.