SLAVLJE U ITALIJI

Iva Majoli objavila prvu fotografiju s vjenčanja, čestitke pristižu sa svih strana

12.10.2022 u 09:38

Bionic
Reading

Na svom službenom Instagram profilu naša proslavljena tenisačica Iva Majoli objavila je i prvu fotografiju sa svog vjenčanja, održanog prošlog tjedna u Milanu, a na kojoj pozira sa suprugom Robertom Calegarijem, netom nakon što su izmijenili vjenčano prstenje

Uz dva emotikona srca i datum, 6. 10. 2022., Iva Majoli i sama je potvrdila kako se prošlog tjedna u Milanu udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. S osmijehom od uha do uha, Iva je pozirala sa novopečenim suprugom nakon što ih je matičar vjenčao, a oboje su potom uzvanicima pokazali ruke s vjenčanim prstenjem.

Već danima cure fotografije i snimke s vjenčanja održanog u Milanu, no tek je sada, gotovo tjedan dana kasnije, Iva Majoli odlučila i sama objaviti fotografiju koja joj je, očito, iznimno draga. Za Roberta Calegarija se udala u milanskoj vijećnici, a slavlje se nastavilo u hotelu Principe di Savoia.

Čestitke su ubrzo počele stizati sa svih strana, a među prvima bile su tu Nina Badrić, Sandra Perković, Maja Šuput, Nives Ivanišević...

Da se udaje, doznalo se nakon što su na društvene mreže počele curiti fotografije i snimke s njezine djevojačke večeri. Udajom za talijanskog poduzetnika, najbolja hrvatska tenisačica svih vremena i osvajačica Roland Garrosa u Parizu 1997. godine, svoju je zagrebačku adresu zamijenila - milanskom.

  • +5
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Dan nakon što je izgovorila sudbonosno 'da' Majoli je ugostila je članove obitelji i najbliže prijatelje na brunchu organiziranom u jednom milanskom hotelu, a za tu priliku je odjenula crvenu haljinu marke Louis Vuitton.

Inače, izbornica ženske teniske reprezentacije koja se danas bavi organizacijom ženskih teniskih turnira, planira napraviti slavlje za veći krug prijatelja koje će vjerojatno organizirati u svibnju iduće godine i to opet u Italiji. Zbog poslovnih obveza još ne može otputovati na medeni mjesec sa svojim dragim.