U MILANU

Pogledajte kako je izgledala vjenčanica Ive Majoli u kojoj je izgovorila sudbonosno 'da'

06.10.2022 u 20:10

Bionic
Reading

Naša najuspješnija tenisačica Iva Majoli u Milanu se udala za svoga odabranika kojeg je donedavno skrivala od javnosti

Bivša 45-godišnja sportašica izgovorila je sudbonosno 'da' u Milanu, a odabranik njezina srca je talijanski poduzetnik Roberto Calegari.

Za taj veliki dan Iva je odabrala elegantnu vjenčanicu u bijeloj koja je istaknula njezinu vitku figuru, a njezine su prijateljice objavile na društvenim mrežama fotografije s vjenčanja.

Bivša tenisačica Mara Santangelo na svojem je Instagram Storyju objavila i fotografiju s mladenkom koja je izgledala prelijepo u bijeloj kreaciji s prorezom i istaknutog dekolteom.

Svečani je look zaokružila sakoom sa srebrnim detaljima koju su se slagali sa srebrnim cipelama, dok je stajling zaokružila jednostavnim buketom bijelih ruža.

Ranije je umirovljena tenisačica na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj se može vidjeti bijeli buket ruža, šljokičaste salonke s potpisom Christiana Louboutina, okvir s natpisom 'I tako avantura počinje' te čaše i šampanjac.

  • +5
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Na vjenčanje je stigla i Ivina majka Dragica, kao i sestra Nina te Ivina kćer jedinica, 14-godišnja Mia.

Inače, osvajačica Roland Garrosa 1997. godine, sredinom rujna podijelila je fotografije i atmosferu sa svoje djevojačke zabave u jednom zagrebačkom restoranu, a kako se pisalo, planira se i preseliti u Italiju nakon vjenčanja.

Podsjetimo, Ivi je to drugi brak - 2006. udala se za Stipu Marića, a njihova je svadba bila pravi spektakl od 250 tisuća eura. Njihova ljubavna priča završila je šest godina kasnije.