ponosna mama

Iva Majoli rijetko objavljuje fotografije kćeri Mije, ali sada je napravila iznimku

08.06.2023 u 20:29

Bionic
Reading

Naša proslavljena tenisačica Iva Majoli pohvalila se rijetkom zajedničkom fotografijom sa kćeri Mijom na društvenim mrežama

Izbornica hrvatske Fed Cup reprezentacije i nekadašnja pobjednica turnira Roland Garros na Instagramu se pohvalila fotografijom s kćeri Mijom Majoli. Iva inače ne objavljuje često fotografije kćeri, pa je ovo bila poprilična iznimka, što nije promaknulo ni njezinim brojnim prijateljima i pratiteljima koji su ih odmah zasuli komplimentima.

Na objavljenoj fotografiji lijepa Mia i ponosna mama nasmiješene poziraju smještene na svojim sjedalima u avionu čekajući polijetanje. Sama Iva nešto kasnije je u svojim Instagram Storyjima otkrila kako su se uputile do Pariza gdje se ovog vikenda završava ovogodišnji Roland Garros.

Iva inače ne objavljuje često Mijine fotografije, tek ponekad ne skrivajući ponos se zna pohvaliti njenim uspjesima. Naime, Mia je krenula maminim stopama te se također bavi tenisom kojeg trenira od malih nogu.

Podsjetimo, Iva je Miju dobila u braku sa Stipom Marićem. Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2012. godine i zajedno imaju kćer Miju, koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom. Iva se prošle godine u listopadu u Milanu udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. A par je nedavno posjetio Dubrovnik gdje su uživali u opuštenom izdanju.

vole biti tamo

Iva Majoli i njezin suprug prođirali Dubrovnikom, a pala je i kava na Stradunu

Pogledaj galeriju