NOVI SKANDAL

Isplivale snimke na kojima Melania Trump pokazuje svoje pravo lice prema migrantima

02.10.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Prva dama SAD-a izrazila je prezir prema medijskim izvješćima o odvajanju djece od roditelja na američko-meksičkoj granici prije dvije godine, otkrivaju razgovori koje je tajno snimila njezina bivša pomoćnica Stephanie Winston Wolkoff

Winston Wolkoff se razišla s Melanijom Trump nakon što je okrivljena da je loše upravljala financijama inauguracijskog odbora predsjednika Donalda Trumpa i od tada surađuje sa saveznim istražiteljima koji provjeravaju optužbe da je taj odbor služio kao crni fond za bogaćenje predsjednikove obitelji.

Ove je godine napisala knjigu koja 'sve otkriva', a snimke je objavila u četvrtak na CNN-u.

'Nemojte me z........i', reagirala je Melania na pitanja novinara postavljena Trumpu o politici razdvajanja obitelji. 'Gdje su bili kada je Obama to radio', čuje se nadalje na snimci.

Njemačka agencija dpa piše da su neke imigrantske obitelji bile razdvajane na granici i u vrijeme mandata predsjednika Baracka Obame, ali da nije provodio politiku razdvajanja obitelji poput Trumpa, koji ju je koristio da bi odvratio azilante i imigrante od ilegalnog prelaska granice.

Snimke također pokazuju da je Melaniji bio 'pun kufer svega' zbog proslave Božića u Bijeloj kući.

'Koga je uopće briga za božićne gluposti i dekoracije? Ali ja to moram učiniti, zar ne?' progunđala je prva dama u razgovoru s Winston Wolkoff u srpnju 2018.

Predsjednik Trump hvalio se od 2017. da će se u Americi s 'Trumpom kao vašim predsjednikom ponovo govoriti sretan Božić', umjesto izraza 'sretni blagdani', nametnutog zadnjih godina.

Isto tako, bivša Melanijina pomoćnica Winston Wolkoff prisjetila se da je Melania odjenula famoznu jaknu s natpisom na leđima 'Stvarno me nije briga, a vas?' kada je posjetila centar za migrantsku djecu. Sve to poslužilo joj je kao reklamni trik.

'To je bio trik za promidžbu i trebao je privući pozornost novinara kako bi svi bili sigurni i svjesni da Melania ide na granicu', rekla je Winston Wolkoff.

Izvor: Društvene mreže / Autor: CNN

'Mislim da su kao majci ti majčinski instinkti u njoj pokrenuti i bilo joj je stalo', rekao je pak Winston Wolkoff te dodala: 'Ali smatram da nema tog muškarca, tog predsjednika i vođe svijeta kojem se ti trebaš pravdati što misliš i osjećaš.'

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Storms Media Group / Alamy / Alamy / Profimedia