misteriozna fotografija

Iris Livaja odgovorila na Markov oproštaj od reprezentacije: Što skriva njena poruka?

09.10.2023 u 23:01

Bionic
Reading

Marko Livaja jučer se oprostio od reprezentacije, no danas je njegova supruga na društvenim mrežama ostavila mnoge u neizvjesnosti s intrigantnom porukom koja sugerira mogućnost povratka

Hrvatska nogometna javnost jučer je ostala šokirana nenadanim oproštajem Marka Livaje od reprezentacije. No, danas je njegova supruga Iris Livaja na društvenim mrežama poslala dvosmislenu poruku koja bi se mogla protumačiti i kao da napadač Hajduka još nije ispisao posljednju stranicu u reprezentativnom dresu.

'A što ako knjiga ima drugi dio', piše na grafitu koji popularno zvana 'kraljica Torcide' fotografirala o objavila na storyju svog Instagram profila.

Ova znakovita poruka uslijedila je u trenucima kada se 'lome koplja' oko ispravnosti trenutka ove odluke Marka Livaje, koji se dan prije okupljanja reprezentacije oprostio objašnjenjem na društvenim mrežama:

'Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti.'

  • +2
Iris Livaja Izvor: Pixsell / Autor: Marko lukunic/PIXSELL

Poznato je da je Iris veliki oslonac svom suprugu te da je, između ostalog, uz njenu podršku Livaja birao ostanak u Hajduku u trenucima kada su dolazile unosnije ponude.

Očigledno je da je Iris Livaja stekla simpatije navijača Hajduka svojom predanošću, a sada je i navijače hrvatske reprezentacije ostavila s mnoštvom pitanja i razmišljanja. Hoće li ova 'knjiga' imati svoj drugi dio, ili je ovo zaista kraj jednog poglavlja u karijeri Marka Livaje, ostaje nam za vidjeti.