vrijeme opuštanja

U najslađem društvu: Iris Livaja pokazala kako se njezin suprug odmara nakon derbija

03.10.2023 u 09:54

Bionic
Reading

Protekli vikend za obitelj Livaja bio je pun uzbudljivih trenutaka. Marko Livaja igrao je na utakmici između Hajduka i Dinama, a i počeli su svoju ugostiteljsku avanturu te otvorili restoran u Splitu

Bivša manekenka koju mnogi nazivaju 'kraljicom Torcide', Iris Livaja pratiteljima na Instagramu odlučila je pokazati kako su izgledali trenutci nogometaševog opuštanja nakon vikenda punog uzbuđenja.

Nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske pokazala je video na kojem se može vidjeti Livajina igra u parku sa sinom Lorenzom. Dječaka je rodila 2012. godine u u zagrebačkoj bolnici Sestre milosrdnice. To im je drugo dijete, budući da su 2016. godine dobili su djevojčicu Elizabet.

Spektakl na Poljudu Iris je pratila s tribina, a s njom u društvu bio je i bivši vaterpolist i suprug Doris Dragović, Mario Budimir. Inače, Marijeva sestra je Irisina majka Maria. Doris je svojedobno u intervjuu za Radio Dalmaciju otkrila da utakmice u kojima igra Marko Livaja posebno prati.

'Iris i Marko Livaja su mi familija. Drugačije je kada netko tvoj igra, gledaš to kroz neku privatnu prizmu, dupli su napetost i uzbuđenje. On je briljantan pa smo svi doma sretni', rekla je pjevačica tada.

  • +2
Iris Livaja Izvor: Pixsell / Autor: Marko lukunic/PIXSELL