UVIJEK je 'in'

Indira Levak pohvalila se zanimljivim odjevnim predmetom, a fanovi joj poručili: 'Nije loše, nosiš se opasno'

27.04.2020 u 14:52

Bionic
Reading

Pjevačica je do sada svoje obožavatelje u izolaciji zabavljala zanimljivim objavama na društvenim mrežama. Kako je na njezinu adresu stigao zanimljiv poklon, odmah ga je stavila na sebe i pokazala

Indira Levak koja je sinonim za energiju, osmjeh i pozitivnu energiju inspirirala je mladu zagrebačku dizajnericu Tatjanu Grivić da joj napravi personaliziranu jaknu koje su već neko vrijeme 'must have' komadi. Oslikala je old school svijetlu, traper jaknu i to s njezinim likom i djelom. Pjevačica dobila je puno komplimenata te se našalila na svoj račun da 'ne zna tko će moći pratiti tempo dvije Indire'.

'Veli muž... koja je bolja od vas dvije?Ajde kad si se već tako lijepo sredila jedan mali mini koncert? Prvo je rekao da je zadovoljan sa nogama, trbuhom, u dobroj sam formi, ali i da mu se jako sviđa jakna', našalila se Indira, a jedan od fanova joj je u komentarima poručio da se nosi opasno.

Indira rado nosi domaće dizajnere i rijetko fula u modnim odabirima u kojima nerijetko ističe svoju dobru figuru koju je istesala redovno trenirajući.

'U vježbanju je cijela tajna. Utrenirano tijelo lakše se nosi sa svim životnim nedaćama, bolesti, stresom, naporima. Ne bih mogla izdržati tempo da nisam u treningu. Ni fizički, ni mentalno. Jako je bitno brinuti se o sebi. Zapravo živim život sportašice, kod mene vladaju red, rad i disciplina. Bez toga nema rezultata', ispričala je Indira ranije za tportal.