duhovita pjevačica

Indira Levak odlučila svojim pratiteljima pokazati tko je zaslužan za neke njezine snimke i sve dobro nasmijala

22.04.2020 u 09:58

Bionic
Reading

Premda smo tjednima osuđeni na dručiji način funkcioniranja od uobičajenog, većina je već stvorila svoju svakodnevnu rutinu koja uključuje mnoge aktivnosti. Indira Levak ni u izolaciji ne miruje. Glazbeno je aktivna, vježba u kućnoj teretani, druži se sa suprugom i njihovim mačkama, kuha, sprema, a sve to bilježi kamerom

Danas je Indira Levak odlučila svojim pratiteljima pokazati tko, odnosno što je zaslužno za neke njezine snimke. 'Ovo je moj kamerman u doba korone', opisala je pjevačica fotografiju na kojoj su ljestve, po njima naslagane knjige, pepeljara i plastična figurica.

Nema toga za što se Indira neće snaći. Nedavno je pokazala kako je riješila problem svog izrasta kad joj je kosu obojao suprug Miroslav, a objavila je i spot za pjesmu 'Za milijun godina' kako bi razveselila i oraspoložila svoje obožavatelje. U spotu koji je režirala Sandra Mihaljević, supruga autora pjesme, Branimira - pojavile su se brojne poznate osobe.

'S energijom poput moje ljudi se rađaju. Ne može se naučiti ili naručiti. Često zahvaljujem dragom Bogu za taj dar koji mi je itekako pomogao u životu i karijeri. Glazba je moj život i dok dišem, bavit ću se glazbom na bilo koji način. Kada sam s publikom i pjevamo uglas, nema većeg zadovoljstva za mene i to mi daje snagu da idem dalje još jače i snažnije. A kada se mnogi pronađu u stihovima koje potpisujem kao autor i kada ta pjesma postane 'njihova', moje baterije se pune do maksimuma i spremna sam za nove pobjede', izjavila je ranije za tportal.

Ovo su preventivne mjere koje možete poduzeti za zaštitu od koronavirusa: