NIJE IM DOSADNO

Tko ih sad šiša? Poznate Hrvatice otkrivaju kako se (ne)snalaze s frizurama

10.04.2020 u 06:26

Bionic
Reading

Mnoge strane, a i domaće slavne osobe imaju problema s održavanjem frizura otkako su njihovi omiljeni saloni zatvorili svoja vrata zbog epidemije koronavirusa. Stoga neki pribjegavaju onoj staroj krilatici 'uradi sam', a svoje 'uratke', naravno, pokazuju fanovima na društvenim mrežama. Ima i onih koji samo objavljuju kako trenutno izgleda njihova kosa

Situacija s epidemijom sve je zarobila u kuće, a svakodnevne aktivnosti koje smo do prije nekoliko tjedana uzimali zdravo za gotovo sada su postale želje o kojima se može samo maštati. Nešto čemu se do prije izolacije možda nije davalo previše pažnje su i redoviti odlasci kod frizera, kojih sada više nema. Mnoge su se dame odlučile same 'popraviti' i uljepšati svoju trenutnu svakodnevicu. Među njima je i Bojana Gregorić Vejzović.

'Nećete vjerovati, ali sredila sam se za po doma. Pun kufer mi je čišćenja, pa sam si napravila frizuricu. Hvalim se time što sam savladala čak i dio frizerskog zanata', poručila je u videosnimci glumica te se čak odvažila ošišati i supruga.

Bojana je na Instagramu podijelila crno-bijelu fotografiju jednog popodneva u njihovom domu pokazujući kako je postala prava majstorica u šišanju.

Ranije je i Indira Levak u karanteni odlučila osvježiti boju kose uz pomoć supruga Miroslava, a koji je preuzeo kist u svoje ruke. Pjevačica je snimila zabavan video koji pokazuje cijeli proces, ali i finalni rezultat. 'Ako smo ostali doma, to ne znači da se trebamo zapustiti, ni duhom ni tijelom, a ni izgledom', poručila je pored snimke.

Među onima koji su sami uzeli 'stvar u svoje ruke' je i Antonija Blaće. Pohvalila se kako je poseban trud uložila u frizuru, ali i šminku. 'Našminkala se, stavila sam čak i trepavice. Malo da se k'o čovjek osjećam. Inače više ne znam je li mi trenirka pidžama ili pidžama trenirka', našalila se RTL-ova voditeljica i producentica.

I dok se neke uljepšavaju same, neke su dame samo odlučile pokazati svoje postojeće stanje, poput glumice Tihane Lazović. 'Kako vaša frizura', pitala je svoje followere.

Naš najpoznatiji plus size model se na Instagramu pak našalila na temu frizure, točnije kose. 'Danas sam oprala kosu, koja je tvoja supermoć?' napisala je Lucija Lugomer.

Ovo su preventivne mjere koje možete poduzeti za zaštitu od koronavirusa: