OTKAZANI KONCERTI

Indira Levak osvrnula se na situaciju u glazbenoj industriji: 'Stožer bi trebao donijeti jasne kriterije!'

29.07.2020 u 21:37

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Levak obratila se javnosti i otkrila koliko duboko su izvođači pogođeni nedostatkom dosljedne politike Stožera prema glazbenoj industriji

Indira Levak na Dnevniku Nove TV poslala je poruku Stožeru te iznijela neke detalje posljedica pandemije na glazbenu industriju. Otkrila je kako su koncerti i glazba ono što izvođače veseli te da bi Stožer trebao donijeti jasne kriterije, piše Dnevnik.hr.

Konferencija za medije Udruge glazbenih menadžera i organizatora Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Pjevačica je dodala kako je bila prisiljena otkazati 30 koncerata od početka pandemije jer se mjere stalno mijenjaju. Ideju da bi se koncert možda mogao izvoditi iza pleksiglasa je ismijala.

'To bi bilo kao da na filmu između dvoje ljubavnika postavite pregradu od pleksiglasa', rekla je Indira Levak.

Pjevačica se osvrnula i na kritike da pjevači inače dobro zarađuju pa bi sad mogli raditi nešto drugo. Pokušala je objasniti da nije problem samo u njenom poslu, već u popratnim profesijama vezanim uz održavanje koncerata.

Indira Levak na kraju je zaključila kako je sad sve neisplativo jer bi karte trebale koštati 500 kuna što je nemoguće te je dodala kako je najvažnije pitanje do kad glazbena industrija uopće može izdržati, piše Dnevnik.hr.