PRED NASTUP NA DORI

Indira Levak o Coloniji: 'Ipak sam ja gradila imidž tog benda 20 godina, ostvarila veliki uspjeh i regionalnu slavu'

28.02.2020 u 12:46

Bionic
Reading

Pjevačica ovog vikenda nastupa na Dori s pjesmom Branimira Mihaljevića i poručuje da nikad nije bila u boljoj kreativnoj fazi. Indiru će gledatelji uskoro moći pratiti kao članicu žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' čemu se iznimno veseli

'Proteklih godina često se provlačila ideja o mom povratku na Doru, mnogi su komentirali da je takva energija nešto što treba Hrvatskoj na današnjem modernom Eurosongu, koji posljednjih godina sve češće nagrađuje energiju, vesele, brze i zanimljive pjesme. Iskreno, o Eurosongu nisam razmišljala sve dok jedan dan Branimir Mihaljević i ja nismo sjeli u studio i nastala je 'You Will Never Break My Heart'', ispričala je Indira Levak za Studio Jutarnjeg lista. Tekst za pjesmu je napisala sama, a inspirirali su je zamršeni ljubavni odnosi.

Sudjelovanje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' iznimno je veseli.

'To je format emisije koji je zabava za cijelu obitelj. Dosad sam pratila svaku sezonu, pogotovo su me do suza nasmijale transformacije kandidata u moj lik', otkrila je pjevačica. Poručuje da će kao članica žirija biti pravedna i konstruktivna.

Protekle godine objavila je solistički album 'Valkira', a dočekala je i svoju prvu nominaciju za Porin.

'Bilo je to priznanje za moj rad, za sve odluke koje sam donijela na poslovnom planu u tom razdoblju. Nakon dva desetljeća na sceni imam još puno toga dati i nikad nisam bila u kreativnijoj fazi. Pišem tekstove, sudjelujem u stvaranju glazbe i baš guštam', poručuje. Opet se dotakla i odlaska iz Colonije te kaže da joj odluka nije bila laka.

'Ipak sam ja gradila imidž tog benda 20 godina i ostvarila veliki uspjeh i regionalnu slavu pjesmama koje i danas pjevaju sve generacije, ali moj nemirni duh i želja za dokazivanjem učinili su svoje. Mogu reći da nikad nisam požalila zahvaljujući divnim ljudima, mojim suradnicima i kreativnoj slobodi koju sada imam. Solo karijera nosi puno veću odgovornost, ali plodovi su slađi.

Opet je ishvalila i supruga Miroslava Levaka. 'Uživam, stvarno uživam. Pronašla sam čovjeka koji je unio mnogo promjena nabolje u moj život, koji zna sa ženskim srcem i veliki je romantik. Nama je svaki dan romantika', izjavila je Indira.