SPREMNA JE

Uoči nastupa na Dori, Indira Levak otkrila svoju dobitnu kombinaciju za pobjedu

19.02.2020 u 12:07

Bionic
Reading

Do ovogodišnjeg hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije ostalo je nešto više od tjedan dana, a Indira Levak sada je otkrila i tko se njezinu timu pridružio uoči Dore. Uz pomoć Dorona Medaliea, Indira se nada kako će otputovati u Nizozemsku

'Jako sam sretna što mogu potvrditi da se uz autora glazbe Branimira Mihaljevića i mene kao autora teksta, timu pjesme 'You Will Never Break My Heart', kao koautor, pridružio Doron Medalie. Iskusni producent i autor, poznavatelj Eurosonga i pobjednik iz 2018. godine s izraelskom predstavnicom Nettom i pjesmom 'Toy'.

Sretna sam što je upravo on naše pojačanje i ponosna što vjeruje u naš tim. Za Doru pripremamo dinamičan plesni nastup, zaraznu energiju pjesme koje ćemo moji plesači i ja pokazati u Opatiji! Obećavam da ćemo razvaliti pozornicu! Vjerujem da je brza i pozitivna pjesma odličan izbor za uspjeh na Eurosongu. Mi smo spremni!'

Poručila je to Indira Levak nešto više od tjedan dana od ovogodišnjeg hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, gdje će se natjecati s pjesmom 'You Will Never Break My Heart'.

Posljednjih dana, Indira ubrzano radi s timom na koreografiji, a prema fotografijama s društvenih mreža lako se da zaključiti kako je za koreografiju zadužen Igor Barberić, dok će, među ostalima, uz nju plesati Helena Janjušević i Valentina Walme, poznate po sjajnim izvedbama u 'Tvoje lice zvuči poznato' i 'Ples sa zvijezdama'.

Ukoliko upravo ona pobjedi, sa svojim timom putuje u Nizozemsku, gdje se ove godine održava izbor.

Indira Levak Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galic