OMILJENI MODEL

Ni Indira Levak nije odoljela najpoželjnijim čizmama sezone za kojima luduju trendseterice diljem svijeta

13.01.2020 u 15:25

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Levak gaji veliku ljubav prema dizajnerskim komadima, a baš poput i većine žena najslabija je na torbe i cipele koje imaju posebno mjesto u njezinom ormaru. Indira se nedavno pohvalila svojim najnovijim čizmama koje je dodala u kolekciju, a riječ je o trenutno najpoželjnijem modelu s potpisom modne kuće Prada

Riječ je o glomaznom modelu imena Monolith s potpisom talijanske modne kuće Prada kojim posljednjih tjedana ne može odoljeti impresivan broj slavnih dama i trendseterica.

Predstavljena u veljači u sklopu aktualne modne kolekcije, linija čizmi Monolith postigla je ogroman uspjeh, a najpopularniji model uvjerljivo je inačica Monolith čizmi do pola lista i s otkačenim dodatkom torbica.

Efektne combat čizme čija cijena iznosi nešto više od 10 tisuća kuna u svoj je ormar pospremila i Indira Levak. Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u cool stajlingu koji bismo rado i sami nosili.

Popularne čizme Indira je uskladila s kožnim hlačama baggy kroja i visokog struka koje se vežu u čvor te plavom traper košuljom koju je pjevačica nosila uvučenu u hlače.

'S dobrim čizmama daleko ćete stići', napisala je Indira uz fotografiju koja se dopala i njezinim obožavateljima. Osim čizmi, mnogi su pohvalili i Indirinu novu frizuru.