KARLIE KLOSS

Ignorirali su je šest godina: I dok su Ivanku Trump uzdizali, slavna manekenka nikada nije bila dovoljno dobra za njihova sina

21.03.2019 u 06:21

Bionic
Reading

Strah od prvog upoznavanja partnerove obitelji kod slavne manekenke Karlie Kloss bio je itekako opravdan kada se zna da su roditelji njezina supruga Joshue Kushnera punih šest godina izbjegavali upoznati je smatrajući da to što nije židovka automatski znači i da nije dovoljno dobra za njihova sina, a sličnog mišljenja o svojoj šogorici bio je i njihov drugi sin, ujedno zet američkog predsjednika Donalda Trumpa

Vjerovali ili ne, ali slavna manekenka Karlie Kloss upoznala je roditelje svog supruga Joshue Kushnera tek nakon što su njih dvoje proveli šest godina u vezi. Charles i Seryl Kushner, čiji je drugi sin Jared Kushner zet američkog predsjednika Donalda Trumpa, o drugoj su snahi imali najgore mišljenje, ne smatrajući je dostojnom njihova sina i govoreći ružne stvari njoj iza leđa.

To je išlo toliko daleko da joj je bio zabranjen dolazak na obiteljska okupljanja, a sve zato što ona nije židovka, poput njih. Inače, Kushnerovi su milijarderi koji smatraju da im jedna manekenka i Victorijina anđelica ne može parirati ni u čemu te da će im jedan 'model donjeg rublja' upropastiti cijelu lozu. Kada je Joshua odlučio protestirati, rekavši kako se veza njegova brata s Ivankom Trump nije previše razlikovala od njegove, oni su mu rekli:

'Ivanka je drugo, ona je Trumpova krv. Ona je, baš kao i Jared, bogata nasljednica, a i pohađala je prestižni fakultet. Karlie je odrasla u predgrađu St. Louisa i nikada nije ni pohađala fakultet.'

Njihov drugi sin Jared Kushner, čija je supruga Ivanka Trump zbog njega prešla na judaizam, svoju je buduću šogoricu nazivao pogrdnim imenom shikse, što je uvredljiv izraz za žene koje nisu židovke, a često je govorio i kako će se njegova obitelj pobrinuti za 'taj slučaj'.

Svi ti detalji otkriveni su u najnovijoj knjizi Vicky Ward 'Kushner, Inc.: Greed. Ambition. Corruption. The Extraordinary Story of Jared Kushner and Ivanka Trump'.

  • +5
Karlie Kloss i Joshua Kushner Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Veza Karlie Kloss i Joshue Kushnera započela je 2012. godine, a zaručili su se prošle godine u lipnju, nedugo nakon što je manekenka, zbog budućeg supruga, prešla na judaizam. Taj njezin potez odmah je protumačen kao pokušaj da udovolji njegovim roditeljima. Vjenčanje je održano u tajnosti u New Yorku, a da su izmijenili zavjete, Karlie je otkrila tek nakon što je sve završilo.

Glava obitelji Charles Kushner navodno se svim silama trudio natjerati sina da ostavi manekenku, pa je čak tijekom večere, organizirane u siječnju 2017. povodom Trumpove inauguracije, tijekom jela sina upozorio riječima: 'Očekujemo od tebe da napraviš ono što je ispravno. Osoba s kojom si nije prava osoba za tebe.'

Prema pisanju novinarke i autorice knjige, Joshua Kushner svojim je roditeljima uzvratio na način da im je zabranio bilo kakvo uplitanje oko vjenčanja, što je njima posebno zasmetalo jer su i ovoga puta željeli da se od svega napravi pompozno slavlje o kojem će svi govoriti.