POPULARNI KVIZ

Idućeg tjedna ponovno počinje snimanje 'Milijunaša'; evo što se mijenja zbog pandemije

29.04.2020 u 21:36

Bionic
Reading

Popularni kviz HRT-a 'Tko želi biti milijunaš?' u četvrtak će emitirati svoju posljednju epizodu snimljenu prije nego je koronavirus paralizirao svijet

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, snimanje 'Milijunaša' uskoro se nastavlja.

S HRT-a su, piše Večernji list, počeli s pozivanjem natjecatelja na nova snimanja koja počinju već idućeg tjedna. Tarik Filipović, naravno, ostaje voditelj, no emisija bi se trebala prilagoditi mjerama zaštite propisuje Stožer civilne zaštite. Tako će, ako sve ostane po planu, u novoj varijanti biti četiri, a ne šest natjecatelja kao dosad.

Najveća novost je, neslužbeno saznaje Večernji list, uvođenje novog džokera 'Tri mudraca', koji će zamijeniti džoker 'Pitaj publiku', jer publike u studiju ne smije biti zbog mjera Stožera.

Riječ je o džokeru koji se već koristio u nekim zemljama poput Rusije, Estonije, Njemačke, Indije, Latvije, SAD-a i Vijetnama, a u kojem panel od tri mudraca pomaže natjecatelju. Riječ je o poznatim kvizašima, bivšim natjecateljima koji su na Milijunašu osvajali iznose iznad 250 tisuća kuna.

  • +5
Tko želi biti milijunaš Izvor: Screenshot / Autor: HRT

Iz HRT-ovih Komunikacija, piše Večernji list, nisu mogli potvrditi vijest kako od idućeg tjedna kreće snimanje novih epizoda Milijunaša no nagovijestili su da će nakon popuštanja mjera i oni početi vraćati emisije čije je snimanje privremeno prekinuto, te da će se službeni detalji znati početkom idućeg tjedna.

Inače, nakon gotovo desetljeće duge stanke u rujnu prošle godine je započela osma sezona popularnog kviza 'Tko želi biti milijunaš'. Sedam sezona emitirano je od 2002. do 2010. godine i bilježile su rekordnu gledanost. Samo jedna osoba dosada je postala 'milijunašem' točnije 'milijunašicom'. Bila je to Mira Bićanić kojoj je 2003. godine pošlo za rukom točno odgovoriti na svih 15 pitanja.