GODINE JOJ GODE

Helena Christensen izgleda nevjerojatno dobro; evo zašto je bila jedna od najpopularnijih supermodela prošlog stoljeća

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 29.04.2020 15:38
  • Objavljeno 29.04.2020 u 15:32
tportal

Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON

Njezina klasična ljepota i dalje je postojana, a na račun nje i dalje dobiva mnogobrojne poslove u modnom svijetu. Budući da zbog koronavirusa trenutno nije moguće odrađivati profesionalna snimanja diljem svijeta, danska ljepotica odlučila ih je odraditi u svom domu, a novonastalim fotografijama, na kojima se pojavljuje i njezin sin, 'počastila' je gotovo 700 tisuća pratitelja na Instagramu

Status supermodela, koji je i više nego zasluženo, zajedno s Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudijom Schiffer, Lindom Evangelistom i Christy Thurlington, nosila 90-ih godina prošlog stoljeća, Helena Christensen i danas s razlogom nosi.

Ova 51-godišnja Dankinja, s nevjerojatnim zelenim očima, i dalje je u top formi, zbog čega je i dalje rado angažiraju modni dizajneri za svoje kampanje. No, budući da zbog aktualne pandemije koronavirusa snimanja i nije moguće napraviti, Helena Christensen odlučila se sama poigrati s modom, odabravši kombinacije s potpisom dizajnerice Stelle McCartney.

Fotografije, na kojima se našao i njezin 20-godišnji sin Mingus, ali i prijateljica Camilla Staerk, koja je ujedno zaslužna za iste, Helena Christensen podijelila je sa svojih gotovo 700 tisuća pratitelja na Instagramu.

Lijepa Helena trenutno se nalazi u samoizolaciji, a otkrila je kako će to vrijeme iskoristiti kako bi s prijateljicom Camillom Staerk poradila i na vlastitoj kolekciji. Društvo im pravi i njezin sin Mingus, kojeg je dobila s glumcem Normanom Reedusom