njezin ponos

Ida Prester o zgodnom bratu: 'Dok sam ja skakala po stageu u šarenim štramplama, Jankec je učio i radio na sebi'

27.06.2022 u 20:05

Bionic
Reading

Glazbenica, voditeljica i poduzetnica, složit će se mnogi i pratitelji na društvenim mrežama, spada među one poznate s najzanimljivijim objavama. Progovara o brojnim temama, piše onome što je muči i veseli, a rado objavi i fotografije svojih najmilijih. Godinu i pol mlađeg brata Janka, s kojim ima poseban odnos, već je ranije znala pokazati

Prije nekoliko godina Ida Prester je na društvenim mrežama otkrila kako su se ona i njezin brat Janko kao mali 'kupali u lavoru Jugoplastike', kako ga je maltretirala i vodila sa sobom non-stop te kako su izluđivali roditelje, stalnim vrištanjem kući'.

Priznala je tada kako je on 'uvijek bio zreo i smiren, intelektualac, a da je rušila tabue u familiji'. U svibnju je otkrila kako mu je spasila život jednoga ljeta na moru kad je ona imala pet godina, a on nije znao plivati. Sada je svom šarmantnom bratu (koji joj nevjerojatno nalikuje) posvetila novu objavu i to s posebnim razlogom.

'Fizički slični, a sasvim različiti. Ja sam i u djetinjstvu bila ekstrovert, glasna i dinamitna, a Janko tih i promišljen. Dok sam ja skakala po stageu u šarenim štramplama, Jankec je učio i radio na sebi, nije dizao glavu od kompjutera', piše Ida i dodaje:

'Prije desetak godina ja sam odselila u Beograd, a Janko u Hong Kong. Simbolično. Krenuo je karijeru kao developer. Za razliku od mene - nešto konkretno. Iz Azije je presao u Švedsku, pa u London i zaposlio se u nekom ludom tehnološkom startapu vezanom uz artificial intelligence. Prošli mjesec mali Jankec je u Stockholmu kupio (svoj prvi) stan. Baš sam ponosna! Evo nas oboje na terasi kod mame i tate u Zagrebu, reunion. Nismo loše ispali, braco', zaključila je.