ODMOR KOJI TO NIJE

Iako su na odmoru, na licima Cindy Crawford i Randea Gerbera i dalje se vidi zabrinutost, a razlog se zasigurno krije u vezi njihove kćeri

07.01.2020 u 12:08

Bionic
Reading

Svoj prvi odmor u 2020. godini supružnici Cindy Crawford i Rande Gerber odlučili su provesti na plaži u Miamiju, gdje su dočekali i Novu godinu, a iako su te trenutke trebali iskoristiti za opuštanje, to se ipak nije dogodilo, jer se na njihovim licima itekako vidjela zabrinutost

Trebao je to biti doček, a potom i odmor iz snova na plaži Miamija, no u konačnici je to bilo sve samo ne to. Supermodel 90-ih Cindy Crawford i njezin suprug, poduzetnik Rande Gerber čini se i dalje pokušavaju pronaći način kako bi 'spasili' svoju kćer iz ljubavne veze s komičarom Peteom Davidsonom, na čiji su šarm pale brojne poznate dame.

Iako se isprva činilo kako su Cindy i Gerber zadvoljni odabirom još jedva punoljetne Kaie Gerber, sada je itekako očito da je to bila samo maska za javnost. Šuška se kako slavni supružnici na sve načine pokušavaju da Kaia raskine vezu s pomalo problematičnim mladićem, a sve je kulminiralo pred sam kraj 2019. godine, kada su ih paparazi snimili na Manhattanu, kada su vidno uzrujani Cindy Crawford i Rande Gerber izlazili i ulazili u zgradu u kojoj živi Kaia Gerber, a u kojem je to trena bio i Pete Davidson.

  • +3
Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon svega, snimljeni su u zračnoj luci zajedno s kćeri koju su odveli u Los Angeles, a potom su oni sami otišli u Miami. Na pješčanoj plaži ležali su na ležaljkama, dok ih je konobar posluživao, a na njihovim licima očitavala se poprilična zabrinutost.

Vrlo je vjerojatno da Kaia još uvijek nije raskinula vezu s Peteom Davidsonom, što im stvara dodatne probleme, te traže rješenje koje će odgovarati svima.