UŽIVANJE NA PLAŽI

Prosinac im nije bio lagan, ali Cindy Crawford i Rande Gerber godinu su opušteno priveli kraju

04.01.2020 u 22:59

Bionic
Reading

Kraj godine za supružnike Cindy Crawford i Randea Gerbera nije izgledao najbajkovitije, ali čini se da su se zadnjega dana 2019. godine uspjeli opustiti i u boljem ozračju krenuti ususret Novoj 2020. godini

Kako se bližio kraj prosinca na vidjelo je sve više izlazilo nezadovoljstvo supermodela 90-ih Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera s ljubavnim odabirom svoje mezimice Kaie Gerber.

Kaia Geber već je dva mjeseca u vezi s komičarom Petom Davidsonom, šarmantnim mladićem na kojega su pale već brojne poznate dame. Slavni roditelji u početku nisu pridavali veliku pažnju ovoj vezi, ali počela se javljati zabrinutost za svoju jedva punoljetnu kći.

Zabrinuti roditelji na sve moguće načine pokušavali su prekinuti vezu s mladim komičarom koji je posljednjih godina na sebe navukao reputaciju problematičnog mladića, a situacija je kulminirala u zadnjim danima 2019. godine.

Naime, fotoreporteri koji slavnu obitelj prate u stopu zabilježili su maleni incident na Manhattanu, kada su vidno uzrujani roditelji izlazili i ulazili u zgradu u kojoj se nalazi stan njihove kćeri, a u kojem se toga trena nalazio i problematični Pete Davidson. Tata mlade manekenke nije mogao sakriti bijes.

Pred sam kraj godine Cindy i Rande odlučili su stvari uzeti u svoje ruke pa su Kaiu odveli u Los Angeles, a slike iz zračne luke odavale su ne baš idiličan odnos majke i kćeri.

  • +5
Cindy Crawford, Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, zadnjega dana prošle godine, slavni supermodel i njezin suprug poduzetnik snimljeni su kako opušteno uživaju na plaži u Miamiju.

Par je viđen prvo kako odrađuju svoj trening, a potom su se uputili do plaže gdje su se prepustili užitku na suncu. Rande je skinuo svoju crnu majicu pokazavši zavidno tijelo za jednog 57-godišnjaka, a Cindy je suncu izložila tek noge zadignuvši svoju bijelu haljinu.

Par se uoči dočeka Nove godine opuštao slušajući glazbu s pametnog telefona i čitajući, a o skladu i skromnosti svjedoči tek boca vode koju su dijelili.

  • +7
Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BackGrid/MEGA / Mega Agency / Profimedia