RODITELJI U BRIZI

Pokušavaju je zaštititi: Cindy Crawford i suprug ne kriju nezadovoljstvo kćerinim odabranikom

30.12.2019 u 14:18

Bionic
Reading

Supermodel 90-ih Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber već nekoliko dana ne mogu sakriti nezadovoljstvo zbog ljubavnog odabira svoje kćeri Kaie Gerber. Zabrinuti roditelji na sve načine pokušavaju zaustaviti vezu s mladim komičarom Petom Davidsonom

Kaia Geber, kći supermodela Cindy Crawford i biznismena Randea Gerbera već je dva mjeseca u vezi s komičarom Petom Davidsonom koji je svojim šarmom oborio brojne poznate dame. Iako prvih nekoliko tjedana slavni roditelji nisu pridavali važnost ovoj naizgled nezamislivoj ljubavnoj priči, čini se kako su sada itekako zabrinuti zbog neobičnog odabira svoje tek punoljetne mezimice.

18-godišnja manekenka Kaia u 26-godišnjem je komičaru očito našla sve za čim je tragala te se posljednjih tjedana nije od njega odvajala. Par je čak počeo i živjeti skupa na njezinoj njujorškoj adresi, a onda su Cindy i Rande shvatili da stvari izmiču kontroli.

Prije nekoliko dana fotoreporteri koji slavnu obitelj prate u stopu zabilježili su maleni incident na Manhattanu, kada su vidno uzrujani roditelji izlazili i ulazili u zgradu u kojoj se nalazi stan njihove kćeri, a u kojem se toga trena nalazio i problematični Pete Davidson. Tata mlade manekenke nije mogao sakriti bijes.

Zbog njegova neurednog izgleda i neobičnog modnog izričaja te nonšalantnog načina života te sklonosti porocima Davidson nije najidealniji kandidat za dečka.

Odabirom, sada već i očito, nisu sretni Crawford i Gerber koji svoju kćer pokušavaju urazumiti i udaljiti od njezina dečka. Tako su pred sam kraj godine odlučili stvari uzeti u svoje ruke i mladu manekenku odveli u Los Angeles.

Situacija u zračnoj luci bila je vidno napeta, a odnos između slavne mame i kćeri koja još uvijek prolazi svoje pubertetsko razdoblje, nije se mogao opisati kao idealan u tom trenutku.

  • +5
Cindy Crawford, Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zbog druženja i ljubavi s Davidsonom, Kaia je promijenila i imidž i stil odijevanja pa je od dotjerane šminkerice postala zaljubljenica u casual izdanja, neuredne frizure te ne preferira previše uređene stajlinge.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…