NIJE ZABRINUTA

Evo što Cindy Crawford zapravo misli o vezi svoje 18- godišnje kćeri i serijskog zavodnika

08.12.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Kći slavnog supermodela 90-ih posljednjih tjedana puni stupce ljubavnom vezom sa sedam godina starijim komičarem i zavodnikom holivudskih ljepotica, Peteom Davidsonom

'Probudila sam se u Parizu', napisala je 18- godišnja kći supermodela Cindy Crawford prošloga tjedna ispod fotografije na kojoj leži zamotana u posteljinu u hotelskoj sobi. Njezini obožavatelji svojim komentarima još su jednom dali do znanja koliko liči na slavnu majku, a iza objektiva kamere najvjerojatnije se nalazio njezin trenutni dečko, 25- godišnji komičar i serijski holivudski zavodnik, Pete Davidson.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

woke up in paris

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

Na pitanje jesu li Cindy i njezin suprug, poduzetnik Rande Gerber, zabrinuti zbog ljubavnog odnosa njihove 18- godišnje kćeri i holivudskog zavodnika, izvor blizak paru izjavio je kako supružnici nisu pretjerano zabrinuti jer Kaia ima samo 18 godina.

'Kaia možda je pomalo naivna, no ona je pametna djevojka s dobrom glavom na ramenima i obitelji koja pazi na nju', izjavio je izvor blizak obitelji Gerber za američki Page Six.

  • +10
Pete Davidson i Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šuškanja o vezi nasljednice Cindy Crawford i holivudskog zavodnika Petea Davidsona bila su sve glasnija kada je par viđen krajem ljeta zajedno na ručku u New Yorku, no svoju intimu komičar i mlađahna manekenka pokušali su što duže zadržati za sebe, rekavši kako su njih dvoje samo prijatelji.

'Moja ljubavna tajna je što kada sam s nekim u vezi, tretiram tu osobu poput princeze. Iznimno se trudim, ugađam joj jer mislim da je to ispravno. Zar nije to logično? Da osobu s kojom ste, učinite posebnom', otkrio je Davidson nedavno svoju tajnu zavođenja.

Inače, Davidson je prije mlađahne manekenke ljubio brojne slavne ljepotice, uključujući pjevačicu Arianu Grande, 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale i zvijezdu Tarantinovog filma 'Bilo jednom u Hollywoodu', Margaret Qualley.

Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia