RAZOTKRIO GA SAT

I Zoran Šprajc priznao da pripada tajnoj organizaciji, no ima jedan problem, nije siguran kojoj

22.02.2020 u 19:46

Bionic
Reading

RTL-ov voditelj i urednik Zoran Šprajc u studenom prošle godine doživio je infarkt i još uvijek je na putu potpunog oporavka. Unatoč tome, simpatični voditelj ne prestaje zabavljati svoju sljedbu po društvenim mrežama

Urednik i voditelj na RTL-u Zoran Šprajc prošle je godine završio na hitnoj operaciji nakon što je doživio infarkt. tada su njegovi kolege s televizije za tportal potvrdili stanje i objasnili kako je uredniku RTL Direkta ugrađen stent.

Samo dan nakon operacije i nakon što je zabirnuo mnoge obožavatelje, 51-godišnji voditelj javio se putem društvenih mreža. 'Nitko normalan ne voli bolnice al ja nisam od tih, pa nekako baš volim obići svoju bolnicu u Dubravi. Osobito mi je drag odjel intenzivne njege na kardiologiji. Uvijek me zanima sto ima novoga, kako napreduju s tehnologijama, metodama, materijalima, volim popričati s osobljem i tako to', započeo je u svojoj objavi pored koje je priložio fotografiju bolničkog monitora koji prati otkucaje njegova srca.

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu voditelj je pokazao da i dalje živi zdravo, drži se uputa liječnika te se puno kreće. jednako tako, otkrio je da nosi ručni sat na desnoj ruci, a što je, prema njegovim riječima, znak pripadnosti tajnoj organizaciji.

'Rezultat koji vidite baš po ničemu nije spektakularan, ali smisao fotke nije da se hvalim brojem prošetanih kilometara nego da se vidi kako sam ušao u društvo ozbiljnih health smartwatch šminkera. Jer čemu pare, koraci ili kilometri ako ih ne možeš pokazati. Ubuduće će me dakle kroz život voditi pametna vurica, izbor je pao na #watchgt2, prije svega jer mu baterija traje duže od života, bilježi i broj preostalih vlasi, a s njim čak i priložena ruka slona izgleda koliko toliko elegantno. Inače neka vas ne zbunjuje što sat nosim na desnoj ruci, to je tajni znak pripadnosti jednoj tajnoj organizaciji, al toliko je tajna da ne znam ni ja koja je', napisao je Šprajc u svojoj objavi.