voditelj i urednik

Zoran Šprajc doživio infarkt i završio na hitnoj operaciji

26.11.2019 u 12:03

Bionic
Reading

S Televizije RTL dolazi potvrda da je njihov voditelj i urednik Zoran Šprajc doživio infarkt. Šprajc se osjeća dobro i oporavlja se

RTL-ov urednik i voditelj Zoran Šprajc danas je završio na hitnoj operaciji nakon što je doživio infarkt. Njegovi kolege s televizije za tportal su potvrdili stanje i objasnili kako je uredniku RTL Direkta ugrađen stent, a o njegovu oporavku još nisu htjeli govoriti.

51-godišnji Šprajc i ranije je imao problema sa srcem. Prije pet godina također je doživio infarkt, poslije kojega mu je ugrađen stent. Nakon što mu je pozlilo u bolnicu ga je dovezla supruga, a tamo su mu rekli kako je već prehodao dva infarkta, dok je treći izbjegao za doslovno nekoliko minuta.

'Tek sam sad zbrojio, četrdeseti dan bez cigarete. Ušteda 2000 kn. Trebali bi takve stvari stavljat' na kutije cigareta, a ne ona upozorenja o impotenciji i raku pluća. Npr. 'nepušenjem uštedite ratu kredita za auto' i slično', govorio je nakon prve operacije.

Posljednjih mjeseci poznati urednik i voditelj pokušavao je voditi što uredniji način života. Posvetio se vježbanju, zdravijoj prehrani i izgubio kilograme u kontroliranom režimu uz nutricioniste i trenere.