SMRŠAVIO JE

Zoran Šprajc priča o novostima, a svi primjećuju promjenu njegovog izgleda

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Voditelj i urednik emisije 'RTL Direkt' još se nije vratio na male ekrane, a svojim fanovima pokazuje kako provodi dane na bolovanju. Nakon nedavnog infarkta i ugrađivanja stenta, ozbiljno je shvatio svoju zdravstvenu situaciju, a rezultati se već vide

Od kad je pušten iz bolnice, omiljeni televizijski voditelj odlučio je promijeniti stil života te sada pazi na zdravlje. Kako je nedavno izjavio, shvatio je da je za njega najbolja terapija biti što dalje od medija i vijesti, a kad je napokon opet prolistao novine ustvrdio je kako se malo toga promijenilo u proteklom razdoblju.

'Nakon dva mjeseca ponovo kupim novine i ne mogu vjerovati da u njima u slovo iste teme s kojima sam otišao na bolovanje. Opet neki genije 'ne zna' ispuniti imovinsku karticu, još uvijek 'nemati' znači imati bar tri stana, vikendicu, gliser i keš s kojim žena kupuje stanove djeci i druge tople ljudske priče... Ali ok, evo na sreću vidim da ima i nekih novina, stiže nam koronavirus i tako... Uz takve vijesti čovjek ne može, a da ne popije nešto žestoko pa sam s dvokalorične radmanove mango-naranče morao prijeći na trokalorični citrus kako bih preživio sve te pošasti', napisao je pored objave Zoran Šprajc.

Ono što je skrenulo pažnju sa objave je njegova vidno vitkija linija, pa ga je kolegica s RTL-a pitala ga je hoće li ga uopće prepoznati kad se vrati na posao.

'Drugi mi je srčani pa si mi ovi dani već dobro poznati. Život bez cigareta i hedonizma u hrani i piću, uz svakodnevne šetnje po šumama i gorama', izjavio je za Studio Jutarnjeg lista.

'Nikad, baš nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta', 'pisao je Šprajc nakon hospitalizacije 2013. godine. Tada je naime, doživio prvi infarkt i ugrađen mu je stent. Voditelj je nakon toga promijenio prehranu, počeo trenirati, a bio je prestao i pušiti.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!