NEZAMJENJIV VODITELJ

Šprajc pokazao što radi na bolovanju, a fanovi mu poručili: 'Mojmira je super, ali...falite!'

22.01.2020 u 14:07

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih domaćih voditelja i urednika kojeg gledatelji već godinama prate u RTL-u, trenutno je izvan televizijskih zbivanja. Vjerna publika Zorana Šprajca još neko vrijeme neće gledati u 'Direktu', a on se zaželio svojih kolega pa je svratio na druženje

Zoran Šprajc prijatelje i gledatelje razveselio je objavom na Instagramu pri čemu je otkrio kako provodi vrijeme. 'S vrijednim djelatnicima RTL Direkta na njihovom radnom mjestu', komentirao je fotografiju, a pratitelji su mu poželjeli sretan i brz oporavak te što skoriji povratak u radno okruženje. 'Kad se ni nama vraćate? Mojmira je super, ali... falite!', bila je jedna od poruka omiljenom televizijskom licu.

Premda se proljetos vratio zdravim životnim navikama i krenuo mršavjeti, TV voditelj i urednik ponovno je - istog datuma kao i prije šest godina - zbog infarkta završio na operaciji. Po izlasku iz bolnice napisao je: 'Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB-a Dubrava na tržište su pustili novi upgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel i pametniji.' Sada se uspješno oporavlja.

Otkako je Zoran Šprajc na bolovanju, gledatelji prate njegovu kolegicu Mojmiru Pastorčić za kormilom RTL-ovog 'Direkta'.