IZVRSTAN PREFORMANS

I to je iza nje: Meghan Markle bez greške odradila prvi službeni govor

21.09.2018 u 10:54

Bionic
Reading

Tijekom svoje prve samostalne zabave koju je priredila u vrtu Kensingtonske palače, Meghan Markle održala je i prvi službeni govor. Novopečena vojvotkinja oduševila je okupljene svojom profesionalnošću, spontanošću i vedrinom

Vrtna zabava koju je vojvotkinja Meghan Markle organizirala u Kensingtonskoj palači povodom predstavljanja kuharice 'Together: Our Community Cookbook', prvo je samostalno događanje 37-godišnje Amerikanke koja je u svibnju postala punopravna članica britanske kraljevske obitelji.

U Kensingtonskoj palači Meghan Markle je ugostila grupu žena koje su izgubile dom prošle godine u velikoj eksploziji u zgradi Grenfell Tower u Londonu u kojoj je poginulo 70 ljudi. Cilj zabave bio je predstavljanje njihove kuharice 'Together: Our Community Cookbook'. Kao potpora na njezin važan dan uz Meghan su bili njezin suprug, princ Harry ali i majka Doria Ragland.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vidno dobro raspoložena Meghan, tom je prilikom održala i svoj prvi službeni govor. Dobro pripremljena i bez imalo treme lijepa vojvotkinja pričala je gotovo tri minute bez ikakvih natuknica na papiru, čime je još jednom pokazala prednost bivše profesije. Evo što je rekla.

Meghan Markle:

'Rad na ovom projektu proteklih devet mjeseci bio je vrlo zahtjevan ali pun ljubavi. Nedavno sam se doselila u London ali odmah sam se povezala s ovom kuhinjom u kojoj je toliko ljubaznosti i topline. Na tako malom prostoru bilo je toliko multikultura. Na osobnoj razini, osjećam se tako ponosno živjeti u ovom gradu koji ima i nudi toliko raznolikosti. U ovoj skupini žene su čak iz 12 različitih zemalja. To je prilično izvanredno. Već sam nekoliko puta rekla da je ovo mnogo više od kuharice, a pod time mislim koliko je snaga hrane, to je mnogo više od obroka. Iza te hrane je cijela jedna priča. Kada poslušate priču i recept naučite mnogo o toj osobi. To je ono čemu težimo. Tijekom susreta bismo trebali razgovarati i pronalaziti ono što nas povezuje, a ne ono što nas dijeli. A sada navalite na jelo, ja sam zadnja osoba koja bi htjela da se sve pripremljeno ohladi, stoga uživajte u prekrasnom ručku.'

Nakon što je završila svoj dirljiv govor, gosti su je nagradili velikim pljeskom, a podršku je ponosnim osmijehom i izrazom lica dao voljeni suprug Harry, kao i njezina majka Doria.

Meghan Markle prvi govor Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube